,, ,

Afyonkarahisar Kent Konseyi Kadınlar Meclisi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Gündem 13.08.2024 - 15:27, Güncelleme: 13.08.2024 - 15:27 4381+ kez okundu.
 

Afyonkarahisar Kent Konseyi Kadınlar Meclisi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Afyonkarahisar Kadınlar Meclisi, Başkan Necla Can liderliğinde ilk toplantısını yaptı. Üreten kadınlara mekan desteği için çalışmalar başlatıldı.
Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi Kadınlar Meclisi Yönetim Kurulu, Yönetim Kurulu Başkanı Necla Can ’ın başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirdi. Afyonkarahisar Belediyesi'nde düzenlenen toplantıda, üyeler ilk kez bir araya gelerek tanıştı. Toplantıda, üreten kadınların ürünlerini alıcılara ulaştırabileceği bir mekana duyulan ihtiyaç gündeme getirildi. Bu konuda, Afyonkarahisar Belediyesi ile işbirliği yapılarak mekan sorununu çözmek için çalışmaların sürdürüleceği vurgulandı. Toplantının ardından Kadınlar Meclisi Yönetim Kurulu, Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Seyhun Sertan Yücekaş ’a ziyarette bulundu. Yönetim Kurulu üyeleri, Yücekaş’a "Hayırlı olsun" dileklerini iletirken, Yücekaş da bu nazik ziyaret için teşekkür etti ve kadınların üreteceği projelerin şehre önemli katma değer sağlayacağını belirtti.
Afyonkarahisar Kadınlar Meclisi, Başkan Necla Can liderliğinde ilk toplantısını yaptı. Üreten kadınlara mekan desteği için çalışmalar başlatıldı.

Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi Kadınlar Meclisi Yönetim Kurulu, Yönetim Kurulu Başkanı Necla Can ’ın başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirdi. Afyonkarahisar Belediyesi'nde düzenlenen toplantıda, üyeler ilk kez bir araya gelerek tanıştı. Toplantıda, üreten kadınların ürünlerini alıcılara ulaştırabileceği bir mekana duyulan ihtiyaç gündeme getirildi. Bu konuda, Afyonkarahisar Belediyesi ile işbirliği yapılarak mekan sorununu çözmek için çalışmaların sürdürüleceği vurgulandı.

Toplantının ardından Kadınlar Meclisi Yönetim Kurulu, Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Seyhun Sertan Yücekaş ’a ziyarette bulundu. Yönetim Kurulu üyeleri, Yücekaş’a "Hayırlı olsun" dileklerini iletirken, Yücekaş da bu nazik ziyaret için teşekkür etti ve kadınların üreteceği projelerin şehre önemli katma değer sağlayacağını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.