,, ,

Ahu Tuğba’nın Vefatı: Şüpheli Ölüm İddialarına Yanıt

Magazin 04.09.2024 - 13:45, Güncelleme: 04.09.2024 - 13:45 4569 kez okundu.
 

Ahu Tuğba’nın Vefatı: Şüpheli Ölüm İddialarına Yanıt

Ahu Tuğba’nın kızı Anjelik Calvin, annesinin ölümünün şüpheli olduğu iddialarını yalanladı.
Yeşilçam 'ın efsanevi ismi Ahu Tuğba , Amerika Birleşik Devletleri 'nde pazar günü yaşamını yitirmişti. 69 yaşındaki yıldızın ölümünün şüpheli olduğu iddiaları ortaya atılmıştı. Ancak, Ahu Tuğba’nın kızı Anjelik Calvin bu iddialara sert bir şekilde yanıt verdi. "Şüpheli Ölüm Söz Konusu Değil" Anjelik Calvin, annesinin ölümüyle ilgili çıkan haberlerin tamamen asılsız olduğunu belirtti. Calvin, "Annem daha yeni vefat etti, acımız çok taze. İki gece oldu ve otopsi raporu bile henüz çıkmadı. Bu yüzden cenazeyle ilgili hiçbir şey netleşmiş değil. Ortada ne bir uçak bileti var ne de bir cenaze planı. Şüpheli ölüm diye bir şey yok. Yazılan her şey tamamen yalan. Annemi kaybetmenin acısını daha yeni yaşıyorum," ifadelerini kullandı. Nuri Alço'dan Tepki: "Hastalık Nedeniyle Vefat Etti" Ahu Tuğba’nın yakın dostu Nuri Alço da çıkan spekülasyonlara tepki gösterdi. Alço, "Şüpheli ölüm diye bir şey yok. Ahu, KOAH hastasıydı ve nefes almakta zorlanıyordu. Kızı onu hastaneye götürmek istemiş, ama maalesef ertesi gün vefat etti. 'Parası yok, Türkiye’ye gelmesi için yardım topladılar' gibi haberler tamamen yalan. Ahu’nun burada gayrimenkulleri vardı ve ABD’deki bankada da 27 bin doları bulunuyordu," dedi. Bu açıklamalarla birlikte, Ahu Tuğba’nın ölümüne ilişkin spekülasyonların gerçeği yansıtmadığı ve sanatçının doğal nedenlerle hayatını kaybettiği netlik kazandı.
Ahu Tuğba’nın kızı Anjelik Calvin, annesinin ölümünün şüpheli olduğu iddialarını yalanladı.

Yeşilçam 'ın efsanevi ismi Ahu Tuğba , Amerika Birleşik Devletleri 'nde pazar günü yaşamını yitirmişti. 69 yaşındaki yıldızın ölümünün şüpheli olduğu iddiaları ortaya atılmıştı. Ancak, Ahu Tuğba’nın kızı Anjelik Calvin bu iddialara sert bir şekilde yanıt verdi.

"Şüpheli Ölüm Söz Konusu Değil"

Anjelik Calvin, annesinin ölümüyle ilgili çıkan haberlerin tamamen asılsız olduğunu belirtti. Calvin, "Annem daha yeni vefat etti, acımız çok taze. İki gece oldu ve otopsi raporu bile henüz çıkmadı. Bu yüzden cenazeyle ilgili hiçbir şey netleşmiş değil. Ortada ne bir uçak bileti var ne de bir cenaze planı. Şüpheli ölüm diye bir şey yok. Yazılan her şey tamamen yalan. Annemi kaybetmenin acısını daha yeni yaşıyorum," ifadelerini kullandı.

Nuri Alço'dan Tepki: "Hastalık Nedeniyle Vefat Etti"

Ahu Tuğba’nın yakın dostu Nuri Alço da çıkan spekülasyonlara tepki gösterdi. Alço, "Şüpheli ölüm diye bir şey yok. Ahu, KOAH hastasıydı ve nefes almakta zorlanıyordu. Kızı onu hastaneye götürmek istemiş, ama maalesef ertesi gün vefat etti. 'Parası yok, Türkiye’ye gelmesi için yardım topladılar' gibi haberler tamamen yalan. Ahu’nun burada gayrimenkulleri vardı ve ABD’deki bankada da 27 bin doları bulunuyordu," dedi.

Bu açıklamalarla birlikte, Ahu Tuğba’nın ölümüne ilişkin spekülasyonların gerçeği yansıtmadığı ve sanatçının doğal nedenlerle hayatını kaybettiği netlik kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.