,, ,

AK Parti Adıyaman Milletvekili Hüseyin Özhan'dan DSİ Ziyareti

Siyaset 29.07.2024 - 17:23, Güncelleme: 29.07.2024 - 17:23 15705+ kez okundu.
 

AK Parti Adıyaman Milletvekili Hüseyin Özhan'dan DSİ Ziyareti

Hüseyin Özhan, DSİ Genel Müdürü Akif Balta ile Adıyaman’ın su yatırımlarını değerlendirdi. GES ve sulama projeleri için ilave ödenek sağlanacak.
AK Parti Adıyaman Milletvekili Hüseyin Özhan , Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Akif Balta ve ekibi ile bir araya gelerek Adıyaman'ın sulama ve içme suyu yatırımları ile baraj projelerini değerlendirdi. Görüşmede, projelerin son durumu hakkında detaylı bilgi alındı. Ayrıca, sulama projelerine Güneş Enerji Santralleri (GES) kurulumları, Samsat Sulama Tesisi'ne ilave GES ve Çelikhan Sulaması için gerekli ödeneklerin temini konularında da söz alındı. Bebek 1 Sulama Tesisi için de ilave ödenek sağlanacağı belirtildi. Milletvekili Özhan, DSİ Genel Müdürü ve ekibine gösterdikleri yakın ilgi ve destek için teşekkürlerini iletti.
Hüseyin Özhan, DSİ Genel Müdürü Akif Balta ile Adıyaman’ın su yatırımlarını değerlendirdi. GES ve sulama projeleri için ilave ödenek sağlanacak.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Hüseyin Özhan , Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Akif Balta ve ekibi ile bir araya gelerek Adıyaman'ın sulama ve içme suyu yatırımları ile baraj projelerini değerlendirdi. Görüşmede, projelerin son durumu hakkında detaylı bilgi alındı.

Ayrıca, sulama projelerine Güneş Enerji Santralleri (GES) kurulumları, Samsat Sulama Tesisi'ne ilave GES ve Çelikhan Sulaması için gerekli ödeneklerin temini konularında da söz alındı. Bebek 1 Sulama Tesisi için de ilave ödenek sağlanacağı belirtildi.

Milletvekili Özhan, DSİ Genel Müdürü ve ekibine gösterdikleri yakın ilgi ve destek için teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.