,, ,

AK Parti Milletvekili: Eti Krom Başkanının İthamı Elazığ'da Tepki Çekti

Siyaset 16.07.2024 - 17:52, Güncelleme: 16.07.2024 - 17:52 7557+ kez okundu.
 

AK Parti Milletvekili: Eti Krom Başkanının İthamı Elazığ'da Tepki Çekti

AK Parti Milletvekili Ejder Açıkkapı, Eti Krom AŞ Başkanı'nın siyasetçilere yönelik ithamını eleştirdi, Elazığ'da tepkiyle karşılandı. İşçilerin hak arayışı devam ediyor
AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı , Eti Krom AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Yıldırım 'a İthamda Bulundu: "Elazığ Bekliyor" AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı , Eti Krom AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Yıldırım 'ın siyasetçilere yönelik açıklamalarını eleştirerek, Yıldırım'dan özür beklediklerini dile getirdi. Açıkkapı, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimine ve Türkiye'nin direnişine vurgu yaparak, "Hain FETÖ, o gece Türkiye'yi işgale hazır bir ülke haline getirmek istedi. Cumhurbaşkanımızın çağrısı üzerine millet meydanlara indi, tanklara, toplara, uçaklara karşı durdu." şeklinde konuştu. Açıkkapı ayrıca Elazığ'ın Alacakaya ilçesinde maden işletmesinde çalışan işçilerin hak arayışlarına destek verdiğini belirterek, Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım'ın işçilere yönelik sözlerini eleştirdi. Diğer siyasi partilerin de tepki gösterdiğini ifade eden Açıkkapı, "Elazığ, Ali Rıza Yıldırım'dan bir özür bekliyor. Yıldırım'ın siyasetçilere yönelik ithamı hakkında açıklama yapmasını bekliyoruz." dedi. Geçtiğimiz hafta Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ile görüştüğünü belirten Açıkkapı, "Umuyoruz ki 350 işçi kardeşimiz yakında olumlu bir haber alır ve işlerine geri dönerler." şeklinde konuştu.
AK Parti Milletvekili Ejder Açıkkapı, Eti Krom AŞ Başkanı'nın siyasetçilere yönelik ithamını eleştirdi, Elazığ'da tepkiyle karşılandı. İşçilerin hak arayışı devam ediyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı , Eti Krom AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Yıldırım 'a İthamda Bulundu: " Elazığ Bekliyor"

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı , Eti Krom AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Yıldırım 'ın siyasetçilere yönelik açıklamalarını eleştirerek, Yıldırım'dan özür beklediklerini dile getirdi. Açıkkapı, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimine ve Türkiye'nin direnişine vurgu yaparak, "Hain FETÖ, o gece Türkiye'yi işgale hazır bir ülke haline getirmek istedi. Cumhurbaşkanımızın çağrısı üzerine millet meydanlara indi, tanklara, toplara, uçaklara karşı durdu." şeklinde konuştu.

Açıkkapı ayrıca Elazığ'ın Alacakaya ilçesinde maden işletmesinde çalışan işçilerin hak arayışlarına destek verdiğini belirterek, Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım'ın işçilere yönelik sözlerini eleştirdi. Diğer siyasi partilerin de tepki gösterdiğini ifade eden Açıkkapı, "Elazığ, Ali Rıza Yıldırım'dan bir özür bekliyor. Yıldırım'ın siyasetçilere yönelik ithamı hakkında açıklama yapmasını bekliyoruz." dedi.

Geçtiğimiz hafta Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ile görüştüğünü belirten Açıkkapı, "Umuyoruz ki 350 işçi kardeşimiz yakında olumlu bir haber alır ve işlerine geri dönerler." şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.