,, ,

Doğru İnsanlar Dayanışma ve Düşünce Derneği Başkanı Sebiha Karaosman’dan Ankara'nın Başkent Oluşunun Yıldönümü Mesajı

Gündem 12.10.2024 - 10:01, Güncelleme: 12.10.2024 - 10:17 1175 kez okundu.
 

Doğru İnsanlar Dayanışma ve Düşünce Derneği Başkanı Sebiha Karaosman’dan Ankara'nın Başkent Oluşunun Yıldönümü Mesajı

Sabiha Karaosman, Ankara'nın başkent oluşunun 101. yıl dönümünde, Ankara'nın bağımsızlık mücadelesindeki rolünü ve Cumhuriyetin simgesi olduğunu vurguladı
Doğru İnsanlar Dayanışma ve Düşünce Derneği Başkanı Sebiha Karaosman, Ankara 'nın başkent oluşunun yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Karaosman, mesajında Ankara'nın Türkiye Cumhuriyeti'nin simgesi olarak taşıdığı tarihi ve kültürel önemin altını çizerek şu ifadelere yer verdi: “Ankara, Kurtuluş Savaşı'nın kalbi ve bağımsızlık mücadelemizin merkezidir. Cumhuriyetimizin temelleri burada atılmış, başkent olarak kabul edilmesiyle birlikte, ülkemizin modernleşme sürecinde önemli bir rol oynamıştır. Ankara ’nın başkent oluşunun 101. yıl dönümünde, o günkü azim ve kararlılığı bugün de hissediyor ve bu gururu tüm milletimizle paylaşıyoruz.” Sebiha Karaosman , mesajının devamında Cumhuriyet değerlerine ve Ankara'nın modern Türkiye’nin simgesi olarak üstlendiği misyonun önemine vurgu yaparak, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kurtuluş mücadelesi kahramanlarını saygı ve minnetle andığını belirtti. “Ankara, sadece bir şehir değil, özgürlüğün ve bağımsızlığın simgesidir. Başkentimiz, geçmişte olduğu gibi gelecekte de aydınlık Türkiye’nin simgesi olmaya devam edecektir.” Sebiha Karaosman, tüm vatandaşları bu anlamlı günü kutlamaya davet ederek, birlik ve beraberlik mesajını yineledi.
Sabiha Karaosman, Ankara'nın başkent oluşunun 101. yıl dönümünde, Ankara'nın bağımsızlık mücadelesindeki rolünü ve Cumhuriyetin simgesi olduğunu vurguladı

Doğru İnsanlar Dayanışma ve Düşünce Derneği Başkanı Sebiha Karaosman, Ankara 'nın başkent oluşunun yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Karaosman, mesajında Ankara'nın Türkiye Cumhuriyeti'nin simgesi olarak taşıdığı tarihi ve kültürel önemin altını çizerek şu ifadelere yer verdi:

“Ankara, Kurtuluş Savaşı'nın kalbi ve bağımsızlık mücadelemizin merkezidir. Cumhuriyetimizin temelleri burada atılmış, başkent olarak kabul edilmesiyle birlikte, ülkemizin modernleşme sürecinde önemli bir rol oynamıştır. Ankara ’nın başkent oluşunun 101. yıl dönümünde, o günkü azim ve kararlılığı bugün de hissediyor ve bu gururu tüm milletimizle paylaşıyoruz.”

Sebiha Karaosman , mesajının devamında Cumhuriyet değerlerine ve Ankara'nın modern Türkiye’nin simgesi olarak üstlendiği misyonun önemine vurgu yaparak, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kurtuluş mücadelesi kahramanlarını saygı ve minnetle andığını belirtti.

“Ankara, sadece bir şehir değil, özgürlüğün ve bağımsızlığın simgesidir. Başkentimiz, geçmişte olduğu gibi gelecekte de aydınlık Türkiye’nin simgesi olmaya devam edecektir.”

Sebiha Karaosman, tüm vatandaşları bu anlamlı günü kutlamaya davet ederek, birlik ve beraberlik mesajını yineledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.