,, ,

Akçakoca'da Limanda Kaybolan Yunus: Vatandaşların İlgisi Üzerinde

Gündem 29.06.2024 - 09:16, Güncelleme: 29.06.2024 - 11:00 1909 kez okundu.
 

Akçakoca'da Limanda Kaybolan Yunus: Vatandaşların İlgisi Üzerinde

Akçakoca'da Yolunu Kaybeden Yunus Balığı Limanda İlgi Odağı!
Düzce'nin Akçakoca ilçesinde Yolunu Kaybeden Yunus Balığı İlgi Odağı Oldu  Düzce'nin Akçakoca ilçesinde bulunan balıkçı barınağında, yolunu kaybeden yunus balığı limana girdi büyük ilgi topladı.  Liman içinde kıyıya kadar yaklaşan ve dans eder gibi daireler çizip figürler sergileyen yunus balığı, vatandaşların dikkatini çekti.  İzleyenler, yunusun bu hareketlerinin sanki yardım istiyormuş gibi göründüğünü ve yolunu kaybetmiş olabileceğini belirttiler.  Haber : Sefer DEMİR
Akçakoca'da Yolunu Kaybeden Yunus Balığı Limanda İlgi Odağı!

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde Yolunu Kaybeden Yunus Balığı İlgi Odağı Oldu 

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde bulunan balıkçı barınağında, yolunu kaybeden yunus balığı limana girdi büyük ilgi topladı. 

Liman içinde kıyıya kadar yaklaşan ve dans eder gibi daireler çizip figürler sergileyen yunus balığı, vatandaşların dikkatini çekti. 

İzleyenler, yunusun bu hareketlerinin sanki yardım istiyormuş gibi göründüğünü ve yolunu kaybetmiş olabileceğini belirttiler. 

Haber : Sefer DEMİR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.