,, ,

Aliağa Petkim, Yaz Döneminin Parlayan Yıldızı Ahmet Kerim Andıç'ı Kadrosuna Kattı

Spor 26.09.2024 - 15:52, Güncelleme: 26.09.2024 - 15:52 1874 kez okundu.
 

Aliağa Petkim, Yaz Döneminin Parlayan Yıldızı Ahmet Kerim Andıç'ı Kadrosuna Kattı

Aliağa Petkim, U16 Milli Takımı’nın 2.17 cm boyundaki pivotu Ahmet Kerim Andıç’ı kadrosuna kattı. Kenan Bajramoviç bireysel gelişim koçu olarak görev alacak
Aliağa Petkim , yaz aylarında U16 Milli Takımı formasıyla Avrupa Şampiyonası'nda dikkat çeken Ahmet Kerim Andıç ' ı kadrosuna dahil etti. Kulüp, uzun oyuncu yetiştirme projesi kapsamında altyapılarda bireysel gelişim koçu olarak Kenan Bajramoviç'in görev alacağını belirtti. Yapılan açıklamada, 2008 jenerasyonunun öne çıkan yeteneklerinden olan ve U16 Milli Takımının 2.17 cm boyundaki pivotu Ahmet Kerim Andıç'ın altyapıya transfer edildiği ve kendisiyle uzun vadeli bir sözleşme imzalandığı belirtildi. Sezon başında bireysel gelişim koçu olarak göreve getirilen Kenan Bajramoviç 'in liderliğinde, Türk basketboluna uzun oyuncu yetiştirme stratejisini başarıyla sürdüren Aliağa Petkim, altyapıdaki uzun oyuncular için özel ve bireysel programlar uygulayarak, yetenekli gençleri bünyesine katmaya devam ediyor.
Aliağa Petkim, U16 Milli Takımı’nın 2.17 cm boyundaki pivotu Ahmet Kerim Andıç’ı kadrosuna kattı. Kenan Bajramoviç bireysel gelişim koçu olarak görev alacak

Aliağa Petkim , yaz aylarında U16 Milli Takımı formasıyla Avrupa Şampiyonası'nda dikkat çeken Ahmet Kerim Andıç ' ı kadrosuna dahil etti. Kulüp, uzun oyuncu yetiştirme projesi kapsamında altyapılarda bireysel gelişim koçu olarak Kenan Bajramoviç'in görev alacağını belirtti.

Yapılan açıklamada, 2008 jenerasyonunun öne çıkan yeteneklerinden olan ve U16 Milli Takımının 2.17 cm boyundaki pivotu Ahmet Kerim Andıç'ın altyapıya transfer edildiği ve kendisiyle uzun vadeli bir sözleşme imzalandığı belirtildi.

Sezon başında bireysel gelişim koçu olarak göreve getirilen Kenan Bajramoviç 'in liderliğinde, Türk basketboluna uzun oyuncu yetiştirme stratejisini başarıyla sürdüren Aliağa Petkim, altyapıdaki uzun oyuncular için özel ve bireysel programlar uygulayarak, yetenekli gençleri bünyesine katmaya devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.