,, ,

Altındağ Belediyesi’nden Okul Kantinlerine Sıkı Denetim

Gündem 17.09.2024 - 14:45, Güncelleme: 17.09.2024 - 14:45 3031 kez okundu.
 

Altındağ Belediyesi’nden Okul Kantinlerine Sıkı Denetim

Altındağ Belediyesi, ilçe genelindeki 195 okul kantininde hijyen ve güvenlik denetimlerine başladı. Denetimler yıl boyunca sürecek
Yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte Altındağ Belediyesi zabıta ekipleri, ilçe genelindeki ilk, orta ve lise düzeyindeki 195 okulun kantinlerine yönelik denetimlere hız verdi. Denetimlerin ilk durağı Cebeci Ortaokulu ve Ankara Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu. Altındağ ilçesindeki 87 okulun kantinlerinde denetim yapan zabıta ekipleri, işyeri açma ve çalıştırma ruhsatı, kantinlerin hijyen ve fiziki koşulları, belediye vergi levhası kontrolleri ile genel temizliği inceledi. Ayrıca, ürün ambalajlarındaki son kullanma tarihleri ve gıda maddelerinin sağlık koşullarına uygunluğu da titizlikle denetlendi. Yetkililer, denetimlerin yıl boyunca süreceğini ve çocukların sağlıklı bir ortamda gıda tüketmeleri için gereken tüm önlemlerin alındığını vurguladı.
Altındağ Belediyesi, ilçe genelindeki 195 okul kantininde hijyen ve güvenlik denetimlerine başladı. Denetimler yıl boyunca sürecek

Yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte Altındağ Belediyesi zabıta ekipleri, ilçe genelindeki ilk, orta ve lise düzeyindeki 195 okulun kantinlerine yönelik denetimlere hız verdi. Denetimlerin ilk durağı Cebeci Ortaokulu ve Ankara Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu.

Altındağ ilçesindeki 87 okulun kantinlerinde denetim yapan zabıta ekipleri, işyeri açma ve çalıştırma ruhsatı, kantinlerin hijyen ve fiziki koşulları, belediye vergi levhası kontrolleri ile genel temizliği inceledi. Ayrıca, ürün ambalajlarındaki son kullanma tarihleri ve gıda maddelerinin sağlık koşullarına uygunluğu da titizlikle denetlendi.

Yetkililer, denetimlerin yıl boyunca süreceğini ve çocukların sağlıklı bir ortamda gıda tüketmeleri için gereken tüm önlemlerin alındığını vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.