,, ,

Altınordu’da Kaçak Ürün Operasyonu: 15 Milyon TL Değerinde Ürün Ele Geçirildi

Gündem 17.09.2024 - 15:09, Güncelleme: 17.09.2024 - 15:09 2856 kez okundu.
 

Altınordu’da Kaçak Ürün Operasyonu: 15 Milyon TL Değerinde Ürün Ele Geçirildi

Altınordu’da düzenlenen operasyonda, 15 milyon TL değerinde kaçak ve son tüketim tarihi geçmiş ürünler ele geçirildi. Şüpheli E.G. tutuklandı
Altınordu ilçesinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonda, insan sağlığına zararlı ve kaçak ürünleri piyasaya sürmeye hazırlanan şüpheli E.G. (46) gözaltına alındı. Depoya yapılan baskında, piyasa değeri yaklaşık 15 milyon TL olan kaçak ve son tüketim tarihi geçmiş ürünler ele geçirildi. Operasyon kapsamında: 1 adet "mini printer" cihazı ile ürünlerin son tüketim tarihini değiştirmeye yarayan ekipman, 73.609 adet son kullanma tarihi değiştirilmiş gıda ürünü, 10 ton ruhsatsız üretilmiş temizlik malzemesi bulundu. Şüpheli E.G. adli makamlara sevk edilerek tutuklandı. Yetkililer, halk sağlığını tehdit eden bu tür suçlara karşı mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.
Altınordu’da düzenlenen operasyonda, 15 milyon TL değerinde kaçak ve son tüketim tarihi geçmiş ürünler ele geçirildi. Şüpheli E.G. tutuklandı

Altınordu ilçesinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonda, insan sağlığına zararlı ve kaçak ürünleri piyasaya sürmeye hazırlanan şüpheli E.G. (46) gözaltına alındı.

Depoya yapılan baskında, piyasa değeri yaklaşık 15 milyon TL olan kaçak ve son tüketim tarihi geçmiş ürünler ele geçirildi. Operasyon kapsamında:

  • 1 adet "mini printer" cihazı ile ürünlerin son tüketim tarihini değiştirmeye yarayan ekipman,
  • 73.609 adet son kullanma tarihi değiştirilmiş gıda ürünü,
  • 10 ton ruhsatsız üretilmiş temizlik malzemesi bulundu.

Şüpheli E.G. adli makamlara sevk edilerek tutuklandı. Yetkililer, halk sağlığını tehdit eden bu tür suçlara karşı mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.