,, ,

Ankara Ato’da Bağımlılıkla Mücadele Konusunda Farkındalık Yaratmayı Amaçlayan Önemli Bir Panel Düzenlendi

Gündem 18.05.2024 - 11:13, Güncelleme: 18.05.2024 - 12:00 13024 kez okundu.
 

Ankara Ato’da Bağımlılıkla Mücadele Konusunda Farkındalık Yaratmayı Amaçlayan Önemli Bir Panel Düzenlendi

Ankara’da, Alper Alparslan ve ekibi, Kanserle Barış Derneği ve Doğru İnsanlar Zinciri Platformu’nun düzenlediği etkinlikte sahne aldı.
Ankara Ankara Ticaret Odası ( ATO ’da) düzenlenen bir panelde, ünlü şarkıcı Alper Alparslan ve ekibi, Kanserle Barış Derneği ve Doğru İnsanlar Zinciri Platformu ’nun ortaklaşa düzenlediği etkinlikte sahne aldı. Alparslan, etkinlikte sevilen şarkılarını seslendirdi ve bu güzel organizasyonu düzenleyen Doğru İnsanlar Zinciri Platformu Başkanı Sabiha Karaosman ’a teşekkür etti. Başkan Sabiha Karaosman , “İşimiz Bağımlılık Gücümüz Mücadele” konulu panele çok emek verdi ve etkinliğin koordinatörlüğünü üstlendi. Karaosman, panele katılan tüm dost ve arkadaşlara, değerli katılımcılara, panelistlere ve çalışma ekibine teşekkür etti. Ayrıca, hiçbir emeğin karşılıksız kalmayacağını ve toplum yararına bir tuğla koyma çağrısında bulundu.   Panelde konuşmacı olarak Nedim Yüksel Çakır (Klinik Psikolog), Uzm Dr. Mustafa Danışman (Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi Amatem Kliniği Sorumlu Hekimi), Doç. Dr. Sertaç Ak (Hacettepe Üniversitesi Psikiyatri Uzmanı ve Adli Tıp Bilim Doktoru), Prof. Dr. Tuncay Dilci (Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Dijital Bağımlılık Uzmanı) ve Dr. Ayhan Özkan (Kamu Yönetimi ve Eğitim Yönetimi Uzmanı) yer aldı. Panel sonrası konuşmacılara sertifika ve çiçek takdim edildi.   Bu etkinlik, toplumun farklı kesimlerinden insanları bir araya getirerek, bağımlılıkla mücadele konusunda farkındalık yaratmayı ve bu konuda mücadele edenlere destek olmayı amaçlıyor. Alparslan’ın performansı ve Karaosman’ın liderliği, bu önemli konuda toplumun dikkatini çekmeye yardımcı oldu. Bu tür etkinlikler, toplumun daha geniş kesimlerine ulaşarak, bağımlılıkla mücadelede önemli bir rol oynuyor.
Ankara’da, Alper Alparslan ve ekibi, Kanserle Barış Derneği ve Doğru İnsanlar Zinciri Platformu’nun düzenlediği etkinlikte sahne aldı.

Ankara Ankara Ticaret Odası ( ATO ’da) düzenlenen bir panelde, ünlü şarkıcı Alper Alparslan ve ekibi, Kanserle Barış Derneği ve Doğru İnsanlar Zinciri Platformu ’nun ortaklaşa düzenlediği etkinlikte sahne aldı. Alparslan, etkinlikte sevilen şarkılarını seslendirdi ve bu güzel organizasyonu düzenleyen Doğru İnsanlar Zinciri Platformu Başkanı Sabiha Karaosman ’a teşekkür etti.

Başkan Sabiha Karaosman , “İşimiz Bağımlılık Gücümüz Mücadele” konulu panele çok emek verdi ve etkinliğin koordinatörlüğünü üstlendi. Karaosman, panele katılan tüm dost ve arkadaşlara, değerli katılımcılara, panelistlere ve çalışma ekibine teşekkür etti. Ayrıca, hiçbir emeğin karşılıksız kalmayacağını ve toplum yararına bir tuğla koyma çağrısında bulundu.

 

Panelde konuşmacı olarak Nedim Yüksel Çakır (Klinik Psikolog), Uzm Dr. Mustafa Danışman ( Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi Amatem Kliniği Sorumlu Hekimi), Doç. Dr. Sertaç Ak (Hacettepe Üniversitesi Psikiyatri Uzmanı ve Adli Tıp Bilim Doktoru), Prof. Dr. Tuncay Dilci (Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Dijital Bağımlılık Uzmanı) ve Dr. Ayhan Özkan (Kamu Yönetimi ve Eğitim Yönetimi Uzmanı) yer aldı. Panel sonrası konuşmacılara sertifika ve çiçek takdim edildi.

 

Bu etkinlik, toplumun farklı kesimlerinden insanları bir araya getirerek, bağımlılıkla mücadele konusunda farkındalık yaratmayı ve bu konuda mücadele edenlere destek olmayı amaçlıyor. Alparslan’ın performansı ve Karaosman’ın liderliği, bu önemli konuda toplumun dikkatini çekmeye yardımcı oldu. Bu tür etkinlikler, toplumun daha geniş kesimlerine ulaşarak, bağımlılıkla mücadelede önemli bir rol oynuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.