,, ,

Ankara'da Sıcaklıklar Mevsim Normallerinin Çok Üzerine Çıkacak!

Gündem 10.06.2024 - 16:38, Güncelleme: 10.06.2024 - 16:38 4905+ kez okundu.
 

Ankara'da Sıcaklıklar Mevsim Normallerinin Çok Üzerine Çıkacak!

Ankara’da hava sıcaklıkları artıyor. Önümüzdeki günlerde 34-36 derece bekleniyor. Yüksek sıcaklıklara karşı dikkatli olun, özellikle en sıcak saatlerde
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son gelen bilgilere göre, Ankara 'da hava sıcaklıkları Salı gününden itibaren önemli ölçüde artacak. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri Ankara genelinde mevsim normallerinin 8 ila 12 derece üzerinde seyredecek sıcaklıkların, hafta sonu yağışla birlikte mevsim normalleri civarına inmesi bekleniyor. Önümüzdeki günlerde Ankara'da beklenen en yüksek sıcaklıklar 34-36 dereceler civarında. Yüksek sıcaklıklara karşı dikkatli olun! Yüksek hava sıcaklıkları nedeniyle, kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılarımız ve çocuklarımız başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri olan 11 ile 16 saatleri arasında açık alanda bulunmamaları, bol su içmeleri ve serin ortamlarda kalmaları tavsiye edilmektedir.
Ankara’da hava sıcaklıkları artıyor. Önümüzdeki günlerde 34-36 derece bekleniyor. Yüksek sıcaklıklara karşı dikkatli olun, özellikle en sıcak saatlerde

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son gelen bilgilere göre, Ankara 'da hava sıcaklıkları Salı gününden itibaren önemli ölçüde artacak.

Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri Ankara genelinde mevsim normallerinin 8 ila 12 derece üzerinde seyredecek sıcaklıkların, hafta sonu yağışla birlikte mevsim normalleri civarına inmesi bekleniyor.

Önümüzdeki günlerde Ankara'da beklenen en yüksek sıcaklıklar 34-36 dereceler civarında.

Yüksek sıcaklıklara karşı dikkatli olun!

Yüksek hava sıcaklıkları nedeniyle, kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılarımız ve çocuklarımız başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri olan 11 ile 16 saatleri arasında açık alanda bulunmamaları, bol su içmeleri ve serin ortamlarda kalmaları tavsiye edilmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.