,, ,

Antalya Merkezli Büyük Operasyon: KUYU-27 ile Suç Örgütüne Ağır Darbe

Gündem 21.09.2024 - 09:28, Güncelleme: 21.09.2024 - 09:33 1156 kez okundu.
 

Antalya Merkezli Büyük Operasyon: KUYU-27 ile Suç Örgütüne Ağır Darbe

Antalya merkezli "KUYU-27" operasyonunda 6 ilde suç örgütüne darbe: 32 şüpheli gözaltında, ruhsatsız silahlar ve uyuşturucu ele geçirildi. Operasyon hız kesmeden sürüyor
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya , Antalya merkezli 6 ilde gerçekleştirilen büyük çaplı "KUYU-27" operasyonunu duyurdu. Elebaşı yurt dışında tutuklu bulunan Beratcan Gökdemir liderliğindeki organize suç örgütüne yönelik yapılan bu operasyonda, 32 şüpheli gözaltına alındı. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Başkanlığı'nın koordinasyonu ile Antalya İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen operasyonda, İstanbul, Adana, İzmir, Konya ve Diyarbakır'da eş zamanlı baskınlar düzenlendi. Yapılan incelemeler sonucunda, suç örgütünün iş insanlarını haraç vermedikleri takdirde darp ederek evlerine, iş yerlerine ve araçlarına silahlı saldırılar düzenlediği tespit edildi. Suç örgütünün ayrıca kasten adam öldürmeye teşebbüs, kasten yaralama, genel güvenliği tehlikeye sokma, mala zarar verme ve ölümle tehdit suçlarını işlediği ortaya çıktı. Operasyon neticesinde 23 ruhsatsız tabanca, 2 ruhsatsız tüfek, çeşitli miktarda uyuşturucu madde ve büyük miktarda para ele geçirildi. Bakan Yerlikaya, operasyonu başarıyla yöneten Antalya Başsavcılığı'nı ve operasyona katılan güvenlik güçlerini tebrik ederek, “Hangi büyüklükte olursa olsun organize suç örgütlerini çökertip adalete teslim etmeye kararlıyız. Kahraman polislerimizin ayağına taş değmesin, milletimizin duası sizinle” ifadelerini kullandı.
Antalya merkezli "KUYU-27" operasyonunda 6 ilde suç örgütüne darbe: 32 şüpheli gözaltında, ruhsatsız silahlar ve uyuşturucu ele geçirildi. Operasyon hız kesmeden sürüyor

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya , Antalya merkezli 6 ilde gerçekleştirilen büyük çaplı "KUYU-27" operasyonunu duyurdu. Elebaşı yurt dışında tutuklu bulunan Beratcan Gökdemir liderliğindeki organize suç örgütüne yönelik yapılan bu operasyonda, 32 şüpheli gözaltına alındı.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Başkanlığı'nın koordinasyonu ile Antalya İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen operasyonda, İstanbul, Adana, İzmir, Konya ve Diyarbakır'da eş zamanlı baskınlar düzenlendi.

Yapılan incelemeler sonucunda, suç örgütünün iş insanlarını haraç vermedikleri takdirde darp ederek evlerine, iş yerlerine ve araçlarına silahlı saldırılar düzenlediği tespit edildi. Suç örgütünün ayrıca kasten adam öldürmeye teşebbüs, kasten yaralama, genel güvenliği tehlikeye sokma, mala zarar verme ve ölümle tehdit suçlarını işlediği ortaya çıktı.

Operasyon neticesinde 23 ruhsatsız tabanca, 2 ruhsatsız tüfek, çeşitli miktarda uyuşturucu madde ve büyük miktarda para ele geçirildi.

Bakan Yerlikaya, operasyonu başarıyla yöneten Antalya Başsavcılığı'nı ve operasyona katılan güvenlik güçlerini tebrik ederek, “Hangi büyüklükte olursa olsun organize suç örgütlerini çökertip adalete teslim etmeye kararlıyız. Kahraman polislerimizin ayağına taş değmesin, milletimizin duası sizinle” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.