,, ,

Antalya'da Kan Donduran İşkence Vakası: Vedat Kurt'un Çığlığı

Gündem 16.07.2024 - 17:38, Güncelleme: 16.07.2024 - 17:38 4096+ kez okundu.
 

Antalya'da Kan Donduran İşkence Vakası: Vedat Kurt'un Çığlığı

Antalya'da şoke eden işkence vakası: 22 yaşındaki Vedat Kurt, maaşını istediği için işverenleri tarafından aç susuz bırakıldı, elektrik verilerek sopayla dövüldü.
Antalya 'da yaşanan ve kan donduran bir işkence vakası ortaya çıktı. 22 yaşındaki Vedat Kurt , 4 yıl önce bir oto bakım atölyesinde işe başladı. Son aylarda alamadığı maaşlarını işverenden istediğinde ise kabus gibi bir gerçeğe maruz kaldı. 4 patron tarafından 3 gün boyunca aç susuz bırakılan Kurt, elektrik verilerek ve sopayla dövülerek işkence gördü. Bu vahşet yetmezmiş gibi böcek yedirilmeye ve dişlerinin kerpetenle çekilmesine de maruz kaldı. Kurt, bu dehşetin ardından 3 ay boyunca bir odada alıkoyundu. Yaralarını iyileştirmeyi başaran Kurt, işkencecilerden kaçmayı başardı ve karakola giderek şikayetçi oldu. HTS telefon kayıtları ve Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı Bilirkişi raporu, işkence görüntülerini ortaya koydu. Ancak tüm delillere rağmen işkenceci patronlar hala serbestçe dolaşıyor ve Kurt'a karşı herhangi bir işlem yapılmıyor. Adalet arayışında umutsuzluğa kapılan Kurt, 2 ay sonra tekrar bir duruşma olacağını söylüyor ve yetkililere sesleniyor: "Benim gibi gariban bir vatandaşın hakkını kim savunacak? Ben adalete nasıl güveneceğim?" dedi
Antalya'da şoke eden işkence vakası: 22 yaşındaki Vedat Kurt, maaşını istediği için işverenleri tarafından aç susuz bırakıldı, elektrik verilerek sopayla dövüldü.

Antalya 'da yaşanan ve kan donduran bir işkence vakası ortaya çıktı. 22 yaşındaki Vedat Kurt , 4 yıl önce bir oto bakım atölyesinde işe başladı. Son aylarda alamadığı maaşlarını işverenden istediğinde ise kabus gibi bir gerçeğe maruz kaldı.

4 patron tarafından 3 gün boyunca aç susuz bırakılan Kurt, elektrik verilerek ve sopayla dövülerek işkence gördü. Bu vahşet yetmezmiş gibi böcek yedirilmeye ve dişlerinin kerpetenle çekilmesine de maruz kaldı. Kurt, bu dehşetin ardından 3 ay boyunca bir odada alıkoyundu.

Yaralarını iyileştirmeyi başaran Kurt, işkencecilerden kaçmayı başardı ve karakola giderek şikayetçi oldu. HTS telefon kayıtları ve Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı Bilirkişi raporu, işkence görüntülerini ortaya koydu.

Ancak tüm delillere rağmen işkenceci patronlar hala serbestçe dolaşıyor ve Kurt'a karşı herhangi bir işlem yapılmıyor.

Adalet arayışında umutsuzluğa kapılan Kurt, 2 ay sonra tekrar bir duruşma olacağını söylüyor ve yetkililere sesleniyor: "Benim gibi gariban bir vatandaşın hakkını kim savunacak? Ben adalete nasıl güveneceğim?" dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.