,, ,

Ata Demirer: "Tuhaf Bir Duygu, Hoşuma Gitti"

Gündem 08.10.2024 - 15:10, Güncelleme: 08.10.2024 - 15:10 2310 kez okundu.
 

Ata Demirer: "Tuhaf Bir Duygu, Hoşuma Gitti"

Ünlü komedyen Ata Demirer, ‘Ata Demirer Gazinosu’ gösterisiyle Kıbrıs Açık Hava Sahnesi’nde seyircisiyle buluştu. Babasının Kıbrıs’ta askerlik yaptığını belirten Demirer, duygusal anlar yaşattı
Ünlü komedyen Ata Demirer , "Ata Demirer Gazinosu" adlı gösterisiyle Kıbrıs Açık Hava Sahnesi'nde seyircisiyle buluştu. Gazino konseptini komediyle harmanlayan Demirer, Kıbrıs'ta sergilediği performans sırasında duygularını dile getirdi. Babasının yıllar önce Kıbrıs’ta askerlik yaptığını belirten Demirer, “Benim babam ben iki yaşındayken savaş için buradaydı. 52 yaşındayım ve 50 yıl sonra özgür Kıbrıs'a sanatçı olarak geliyorum. Tuhaf bir duygu, ama hoşuma gitti,” ifadeleriyle izleyicisini duygulandırdı. Gençlere Tavsiye: "Sanatın Tüm Kollarına Yönelin" Gösterisinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Demirer, genç yeteneklerle ilgili düşüncelerini paylaştı. "Gösterileriniz kapalı gişe oluyor, sizden sonra gelen genç yetenekler var mı?" sorusuna, “Birçok yetenekli arkadaş var, ama herkesin hikayesi kendine özel. Benimki sadece bir gösteri değil, aynı zamanda oyunculuk ve senaristlik de yapıyorum. Gençlere tavsiyem, sanatın bütün kollarında çalışsınlar; şarkı söyleyin, resim yapın, senaristlik ve oyunculuk deneyin," yanıtını verdi. "Paranoya Yaptım!" Kilo veren komedyen, sahnede takipçilerinden gelen yorumlara da değindi. Instagram’da iki kişinin kendisine, "Abi geldik, göbeği erittin bakalım ne anlatacaksın?" şeklinde mesaj attığını belirten Demirer, esprili bir dille "Paranoya yaptım. Kariyerim göbeğe mi bağlı acaba?" diyerek izleyicisini kahkahaya boğdu.
Ünlü komedyen Ata Demirer, ‘Ata Demirer Gazinosu’ gösterisiyle Kıbrıs Açık Hava Sahnesi’nde seyircisiyle buluştu. Babasının Kıbrıs’ta askerlik yaptığını belirten Demirer, duygusal anlar yaşattı

Ünlü komedyen Ata Demirer , " Ata Demirer Gazinosu" adlı gösterisiyle Kıbrıs Açık Hava Sahnesi'nde seyircisiyle buluştu. Gazino konseptini komediyle harmanlayan Demirer, Kıbrıs'ta sergilediği performans sırasında duygularını dile getirdi. Babasının yıllar önce Kıbrıs’ta askerlik yaptığını belirten Demirer, “Benim babam ben iki yaşındayken savaş için buradaydı. 52 yaşındayım ve 50 yıl sonra özgür Kıbrıs'a sanatçı olarak geliyorum. Tuhaf bir duygu, ama hoşuma gitti,” ifadeleriyle izleyicisini duygulandırdı.

Gençlere Tavsiye: "Sanatın Tüm Kollarına Yönelin"

Gösterisinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Demirer, genç yeteneklerle ilgili düşüncelerini paylaştı. "Gösterileriniz kapalı gişe oluyor, sizden sonra gelen genç yetenekler var mı?" sorusuna, “Birçok yetenekli arkadaş var, ama herkesin hikayesi kendine özel. Benimki sadece bir gösteri değil, aynı zamanda oyunculuk ve senaristlik de yapıyorum. Gençlere tavsiyem, sanatın bütün kollarında çalışsınlar; şarkı söyleyin, resim yapın, senaristlik ve oyunculuk deneyin," yanıtını verdi.

"Paranoya Yaptım!"

Kilo veren komedyen, sahnede takipçilerinden gelen yorumlara da değindi. Instagram’da iki kişinin kendisine, "Abi geldik, göbeği erittin bakalım ne anlatacaksın?" şeklinde mesaj attığını belirten Demirer, esprili bir dille "Paranoya yaptım. Kariyerim göbeğe mi bağlı acaba?" diyerek izleyicisini kahkahaya boğdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.