,, ,

ATV'nin Yeni Dizisi 'Karadut' Sezona İddialı Bir Giriş Yapmaya Hazırlanıyor

Tv-Dünyası 13.08.2024 - 15:45, Güncelleme: 14.08.2024 - 09:59 7981+ kez okundu.
 

ATV'nin Yeni Dizisi 'Karadut' Sezona İddialı Bir Giriş Yapmaya Hazırlanıyor

ATV’nin yeni dizisi ‘Karadut’, Şükrü Özyıldız başrolde. Aşk, evlilik ve sırlarla dolu hikayesiyle yeni sezonda izleyicilerle buluşacak
ATV'nin merakla beklenen yeni dizisi 'Karadut', sezona iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Tims&B Productions imzasını taşıyan dizinin erkek başrol oyuncusu sonunda belli oldu. Ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız , kadrosunda İrem Helvacıoğlu , Aslı İnandık , Burak Dakak , Selin Türkmen , Ebrar Karabakan , Onur Gürçay , Naz Elmas , Rami Narin , Elif Nur Kerkük , İpek Ayaz Kortunç ve Engin Şenkan 'ın da yer aldığı dizide erkek başrol olarak izleyicilerin karşısına çıkacak. 'Aşk, evlilik, aile bağları ve sırları' üzerine daha önce işlenmemiş bir öyküyü ekranlara taşıyacak olan 'Karadut', yeni sezonda ATV’de izleyicilerle buluşacak. Dizi, güçlü kadrosu ve özgün hikayesiyle şimdiden büyük merak uyandırıyor.
ATV’nin yeni dizisi ‘Karadut’, Şükrü Özyıldız başrolde. Aşk, evlilik ve sırlarla dolu hikayesiyle yeni sezonda izleyicilerle buluşacak

ATV'nin merakla beklenen yeni dizisi 'Karadut', sezona iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Tims&B Productions imzasını taşıyan dizinin erkek başrol oyuncusu sonunda belli oldu. Ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız , kadrosunda İrem Helvacıoğlu , Aslı İnandık , Burak Dakak , Selin Türkmen , Ebrar Karabakan , Onur Gürçay , Naz Elmas , Rami Narin , Elif Nur Kerkük , İpek Ayaz Kortunç ve Engin Şenkan 'ın da yer aldığı dizide erkek başrol olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.

'Aşk, evlilik, aile bağları ve sırları' üzerine daha önce işlenmemiş bir öyküyü ekranlara taşıyacak olan 'Karadut', yeni sezonda ATV’de izleyicilerle buluşacak. Dizi, güçlü kadrosu ve özgün hikayesiyle şimdiden büyük merak uyandırıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.