,, ,

Avukat Yusuf Kudin Adliyede Saldırıya Uğradı: İki Şüpheli Gözaltında

Gündem 15.08.2024 - 11:36, Güncelleme: 15.08.2024 - 11:36 4412+ kez okundu.
 

Avukat Yusuf Kudin Adliyede Saldırıya Uğradı: İki Şüpheli Gözaltında

Avukat Yusuf Kudin, Viranşehir Adliyesi’nde husumetlisi tarafından saldırıya uğradı. Polis müdahale etti, 2 şüpheli gözaltına alındı.
Viranşehir Adliyesi 'nde dava dosyasını incelemek için bulunan avukat Yusuf Kudin , adliye binasında karşılaştığı husumetlisi E.A. ve yanındaki bir kişinin saldırısına uğradı. Olay, adliyedeki polislerin müdahalesiyle son buldu ve iki şüpheli gözaltına alındı. Kudin: "Aniden Saldırdılar" Artı Gerçek’e açıklamalarda bulunan avukat Yusuf Kudin, olay anını şöyle anlattı: "Sabah saatlerinde bir müvekkilimin dosyasını incelemek için savcılık katına çıktım. Dosyayı inceledikten sonra polisi bilgilendirip arkamı döndüğüm anda, husumetli olduğum E.K. adlı şahıs bana hakaretler savurup 'Neye bakıyorsun?' dedi. Ben de 'Sen ne diyorsun?' dedikten sonra aniden saldırmaya başladı. Yanındaki kimliği belirsiz bir kişi de ona katıldı. Kendimi savunmaya çalışırken polisler araya girip bizi ayırdı. Şu anda her iki kişi de gözaltında." Şanlıurfa Barosu'ndan Tepki: "Savunmaya Yönelik Saldırıyı Kabul Etmiyoruz!" Şanlıurfa Barosu, Viranşehir Adliyesi'nde yaşanan bu olaya sert tepki gösterdi. Baro tarafından yapılan açıklamada, adliyelerde bile avukatların güvenliğinin sağlanamadığı, bu durumun vatandaşların hak arama özgürlüğünü tehlikeye attığı belirtildi. Baro, son aylarda avukatlara yönelik artan şiddet olaylarına karşı yeterli önlemlerin alınmadığını ve somut adımlar atılmadığını vurguladı.
Avukat Yusuf Kudin, Viranşehir Adliyesi’nde husumetlisi tarafından saldırıya uğradı. Polis müdahale etti, 2 şüpheli gözaltına alındı.

Viranşehir Adliyesi 'nde dava dosyasını incelemek için bulunan avukat Yusuf Kudin , adliye binasında karşılaştığı husumetlisi E.A. ve yanındaki bir kişinin saldırısına uğradı. Olay, adliyedeki polislerin müdahalesiyle son buldu ve iki şüpheli gözaltına alındı.

Kudin: "Aniden Saldırdılar"

Artı Gerçek’e açıklamalarda bulunan avukat Yusuf Kudin, olay anını şöyle anlattı: "Sabah saatlerinde bir müvekkilimin dosyasını incelemek için savcılık katına çıktım. Dosyayı inceledikten sonra polisi bilgilendirip arkamı döndüğüm anda, husumetli olduğum E.K. adlı şahıs bana hakaretler savurup 'Neye bakıyorsun?' dedi. Ben de 'Sen ne diyorsun?' dedikten sonra aniden saldırmaya başladı. Yanındaki kimliği belirsiz bir kişi de ona katıldı. Kendimi savunmaya çalışırken polisler araya girip bizi ayırdı. Şu anda her iki kişi de gözaltında."

Şanlıurfa Barosu'ndan Tepki: "Savunmaya Yönelik Saldırıyı Kabul Etmiyoruz!"

Şanlıurfa Barosu, Viranşehir Adliyesi'nde yaşanan bu olaya sert tepki gösterdi. Baro tarafından yapılan açıklamada, adliyelerde bile avukatların güvenliğinin sağlanamadığı, bu durumun vatandaşların hak arama özgürlüğünü tehlikeye attığı belirtildi. Baro, son aylarda avukatlara yönelik artan şiddet olaylarına karşı yeterli önlemlerin alınmadığını ve somut adımlar atılmadığını vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.