,, ,

Ayşe Mine Kimdir? Kaç Yaşında? Hasta mı?

Gündem 10.07.2024 - 15:08, Güncelleme: 10.07.2024 - 15:09 3865+ kez okundu.
 

Ayşe Mine Kimdir? Kaç Yaşında? Hasta mı?

63 yaşında kolon ve rektum kanseri teşhisi konulan Ayşe Mine ameliyat olacak.
Ayşe Mine , 1961 yılında doğan Türk Sanat Müziği sanatçısıdır. 16 yaşında çıkardığı ilk 45'lik plaktan "Demek Ki Öyle" isimli şarkısı ile ünlenen Mine, "Erkek Milleti" isimli plağı ile "Altın Long Play" ödülünü kazanmıştır. Sağlık Durumu: Ayşe Mine , 2024 yılının Temmuz ayında uzun zamandır süren ağrıları nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Ufak bir operasyonla biyopsi için parça alındı. Yapılacak bir şey olmadığı ve sonucunda ameliyat şart olduğu öğrenildi. Mine, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Bu da geçer" diyerek hayranlarını sakinleştirmeye çalıştı. Şu anki sağlık durumu hakkında net bir bilgi bulunmamaktadır. Ayşe Mine'nin Hastalığı: Ayşe Mine 'nin tam olarak hangi hastalığa sahip olduğu bilinmemektedir. Bilinenler: Uzun zamandır süren ağrıları vardı. Ufak bir operasyonla biyopsi için parça alındı. Yapılacak bir şey olmadığı ve sonucunda ameliyat şart olduğu öğrenildi.
63 yaşında kolon ve rektum kanseri teşhisi konulan Ayşe Mine ameliyat olacak.

Ayşe Mine , 1961 yılında doğan Türk Sanat Müziği sanatçısıdır. 16 yaşında çıkardığı ilk 45'lik plaktan "Demek Ki Öyle" isimli şarkısı ile ünlenen Mine, "Erkek Milleti" isimli plağı ile "Altın Long Play" ödülünü kazanmıştır.

Sağlık Durumu:

Ayşe Mine , 2024 yılının Temmuz ayında uzun zamandır süren ağrıları nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Ufak bir operasyonla biyopsi için parça alındı. Yapılacak bir şey olmadığı ve sonucunda ameliyat şart olduğu öğrenildi.

Mine, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Bu da geçer" diyerek hayranlarını sakinleştirmeye çalıştı.

Şu anki sağlık durumu hakkında net bir bilgi bulunmamaktadır.

Ayşe Mine'nin Hastalığı:

Ayşe Mine 'nin tam olarak hangi hastalığa sahip olduğu bilinmemektedir.

Bilinenler:

  • Uzun zamandır süren ağrıları vardı.
  • Ufak bir operasyonla biyopsi için parça alındı.
  • Yapılacak bir şey olmadığı ve sonucunda ameliyat şart olduğu öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.