,, ,

Bakan Güler’den Karabağ Şehitlerinin Ailelerine Ziyaret

Gündem 29.08.2024 - 16:34, Güncelleme: 29.08.2024 - 16:34 5966+ kez okundu.
 

Bakan Güler’den Karabağ Şehitlerinin Ailelerine Ziyaret

Bakan Güler, Karabağ şehitlerinin ailelerine duyduğu derin saygı ve minneti dile getirdi.
Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler , beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak ile Ankara ’yı ziyaret eden Karabağ şehitlerimizin kıymetli ailelerini Millî Savunma Bakanlığında ağırladı. Bakan Güler, Karabağ ’da destan yazan şehitlerimizin ailelerine hitaben yaptığı konuşmada, şehitlerimize duyduğu derin saygı ve minneti dile getirdi. "Kahramanlarımıza Allah’tan Rahmet Diliyorum" Bakan Güler, konuşmasına şu sözlerle başladı: “Sayın Genelkurmay Başkanım, Sayın Büyükelçim, Aziz Şehitlerimizin Değerli Aileleri, Kıymetli kardeşlerim. Millî Savunma Bakanlığımıza, hoş geldiniz. Bugün, aziz şehitlerimizin siz kıymetli ailelerini burada ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Sözlerimin başında, can Azerbaycan’ın bütünlüğü, güvenliği ve huzuru için büyük bir cesaret, kahramanlık ve fedakârlıkla mücadele ederken şehadet mertebesine ulaşan kahramanlarımıza Allah’tan rahmet diliyor; gazilerimize ve siz şehitlerimizin kıymetli ailelerine saygılarımı sunuyorum.” "Azerbaycan, Ecdadımıza Yaraşır Şekilde Öz Topraklarına Sahip Çıktı" Bakan Güler, Azerbaycan’ın Karabağ’da verdiği mücadeleyi ve bu mücadeledeki şehitlerin kahramanlıklarını överek, “Azerbaycan Türkü, ecdadımıza yaraşır şekilde vatanına, hakkına, hukukuna ve öz topraklarına sahip çıkmıştır. Şanlı Azerbaycan ordusunun yiğit askerleri, büyük bir azim, inanç ve cesaretle şanlı bir destan yazmış; Türk’ün gücünü ve kudretini tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir” dedi. "Türk Milletinin Bileğini Kimse Bükemez" Bakan Güler, konuşmasında, “Evlatlarımızla ne kadar gurur duysak, kahramanlıklarıyla ne kadar övünsek azdır. Şehitlerimizin ve gazilerimizin cesaret ve yüksek özverisi asla unutulmayacak, daima minnet ve şükranla hatırlanacaktır” ifadelerine yer verdi. "Azerbaycan’ın Gücü Bizim Gücümüz, Türkiye’nin Gücü Azerbaycan’ın Gücüdür" Türkiye ve Azerbaycan arasındaki kardeşlik bağlarına vurgu yapan Güler, “Azerbaycan’ın gücü bizim gücümüz, Türkiye’nin gücü Azerbaycan’ın gücüdür. Türkiye olarak her zaman can Azerbaycan’ın yanında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz” dedi. "Yaşasın Azerbaycan-Türkiye Kardeşliği" Bakan Güler, konuşmasını şu sözlerle tamamladı: “Tek Vatan Harekâtı’nda şehit olan aziz şehitlerimiz başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor; hayatta olan kahraman gazilerimize, şehit ve gazilerimizin siz kıymetli ailelerine saygı ve şükranlarımı sunuyorum. Yaşasın Azerbaycan-Türkiye kardeşliği!”
Bakan Güler, Karabağ şehitlerinin ailelerine duyduğu derin saygı ve minneti dile getirdi.

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler , beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak ile Ankara ’yı ziyaret eden Karabağ şehitlerimizin kıymetli ailelerini Millî Savunma Bakanlığında ağırladı. Bakan Güler, Karabağ ’da destan yazan şehitlerimizin ailelerine hitaben yaptığı konuşmada, şehitlerimize duyduğu derin saygı ve minneti dile getirdi.

"Kahramanlarımıza Allah’tan Rahmet Diliyorum"

Bakan Güler, konuşmasına şu sözlerle başladı: “Sayın Genelkurmay Başkanım, Sayın Büyükelçim, Aziz Şehitlerimizin Değerli Aileleri, Kıymetli kardeşlerim. Millî Savunma Bakanlığımıza, hoş geldiniz. Bugün, aziz şehitlerimizin siz kıymetli ailelerini burada ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Sözlerimin başında, can Azerbaycan’ın bütünlüğü, güvenliği ve huzuru için büyük bir cesaret, kahramanlık ve fedakârlıkla mücadele ederken şehadet mertebesine ulaşan kahramanlarımıza Allah’tan rahmet diliyor; gazilerimize ve siz şehitlerimizin kıymetli ailelerine saygılarımı sunuyorum.”

"Azerbaycan, Ecdadımıza Yaraşır Şekilde Öz Topraklarına Sahip Çıktı"

Bakan Güler, Azerbaycan’ın Karabağ’da verdiği mücadeleyi ve bu mücadeledeki şehitlerin kahramanlıklarını överek, “Azerbaycan Türkü, ecdadımıza yaraşır şekilde vatanına, hakkına, hukukuna ve öz topraklarına sahip çıkmıştır. Şanlı Azerbaycan ordusunun yiğit askerleri, büyük bir azim, inanç ve cesaretle şanlı bir destan yazmış; Türk’ün gücünü ve kudretini tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir” dedi.

"Türk Milletinin Bileğini Kimse Bükemez"

Bakan Güler, konuşmasında, “Evlatlarımızla ne kadar gurur duysak, kahramanlıklarıyla ne kadar övünsek azdır. Şehitlerimizin ve gazilerimizin cesaret ve yüksek özverisi asla unutulmayacak, daima minnet ve şükranla hatırlanacaktır” ifadelerine yer verdi.

"Azerbaycan’ın Gücü Bizim Gücümüz, Türkiye’nin Gücü Azerbaycan’ın Gücüdür"

Türkiye ve Azerbaycan arasındaki kardeşlik bağlarına vurgu yapan Güler, “Azerbaycan’ın gücü bizim gücümüz, Türkiye’nin gücü Azerbaycan’ın gücüdür. Türkiye olarak her zaman can Azerbaycan’ın yanında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz” dedi.

"Yaşasın Azerbaycan-Türkiye Kardeşliği"

Bakan Güler, konuşmasını şu sözlerle tamamladı: “Tek Vatan Harekâtı’nda şehit olan aziz şehitlerimiz başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor; hayatta olan kahraman gazilerimize, şehit ve gazilerimizin siz kıymetli ailelerine saygı ve şükranlarımı sunuyorum. Yaşasın Azerbaycan-Türkiye kardeşliği!”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.