,, ,

Bakan Tekin: Gençlerimizi Desteklemek Ülkemizin Geleceğine Yatırımdır

Eğitim 12.08.2024 - 13:59, Güncelleme: 12.08.2024 - 13:59 12377+ kez okundu.
 

Bakan Tekin: Gençlerimizi Desteklemek Ülkemizin Geleceğine Yatırımdır

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, gençlerin bilim, spor ve sanat alanlarında desteklenmesinin ülkemizin geleceği için en değerli yatırım olduğunu belirtti.
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin , gençlerin bilim, spor, sanat ve hayatın her alanında desteklenmesinin ülkemizin geleceği için en değerli yatırım olduğunu belirtti. Tekin, “Geleceğimiz olan gençlerimizi destekleyerek potansiyellerini en üst düzeye çıkarmak, ülkemizin yarınları için yaptığımız en kıymetli yatırımdır,” dedi. Bakan Tekin, her bir gencin eğitim yoluyla edindiği bilgi ve yeteneklerle ülkenin geleceğine katkı sağlayacağını vurguladı. “Bakanlık olarak gençlerimize her anlamda güveniyoruz. Evlatlarımızın hayallerini gerçeğe dönüştürmeleri için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz,” şeklinde konuştu. Tekin, 12 Ağustos Dünya Gençlik Günü ’nü de tebrik ederek gençlerin bu özel gününü kutladı.
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, gençlerin bilim, spor ve sanat alanlarında desteklenmesinin ülkemizin geleceği için en değerli yatırım olduğunu belirtti.

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin , gençlerin bilim, spor, sanat ve hayatın her alanında desteklenmesinin ülkemizin geleceği için en değerli yatırım olduğunu belirtti. Tekin, “Geleceğimiz olan gençlerimizi destekleyerek potansiyellerini en üst düzeye çıkarmak, ülkemizin yarınları için yaptığımız en kıymetli yatırımdır,” dedi.

Bakan Tekin, her bir gencin eğitim yoluyla edindiği bilgi ve yeteneklerle ülkenin geleceğine katkı sağlayacağını vurguladı. “Bakanlık olarak gençlerimize her anlamda güveniyoruz. Evlatlarımızın hayallerini gerçeğe dönüştürmeleri için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz,” şeklinde konuştu.

Tekin, 12 Ağustos Dünya Gençlik Günü ’nü de tebrik ederek gençlerin bu özel gününü kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.