,, ,

Bakan Yerlikaya: Ambulansa Saldırı Olmaz, Zorbalıklara Göz Yummayacağız

Gündem 12.10.2024 - 10:12, Güncelleme: 12.10.2024 - 10:12 1352 kez okundu.
 

Bakan Yerlikaya: Ambulansa Saldırı Olmaz, Zorbalıklara Göz Yummayacağız

Bursa’da ambulansa saldıran iki şahıs yakalandı. İçişleri Bakanı Yerlikaya, M.Y.’nin tutuklandığını, S.Y. hakkında ise adli kontrol kararı verildiğini açıkladı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya , Bursa ’da kalp krizi geçiren bir hastayı hastaneye yetiştirmeye çalışan 112 Acil Servis çalışanlarının darp edilmesi olayına ilişkin önemli bilgiler paylaştı. Sosyal medyada yayımlanan görüntüler üzerine Emniyet birimleri, ambulansın önünü kesen şüphelilerin S.Y. ve M.Y. olduğunu tespit etti. Olay, doktor ve Acil Tıp Teknisyeni hastayla ilgilenirken yaşandı; bu sırada ambulans şoförüne saldırıda bulunan şüpheliler kısa süre içinde yakalandı. Bakan Yerlikaya, olayla ilgili açıklamasında şüphelilerden M.Y.’nin tutuklandığını, S.Y. hakkında ise adli kontrol kararı verildiğini duyurdu. Ambulansın önünü kesmenin, ambulansa bilerek yol vermemenin ve içinde hasta olup olmadığını kontrol etmeye çalışmanın asla kabul edilemeyeceğini vurgulayan Yerlikaya, “Bu tür zorbalıklara karşı gereken her türlü önlem alınacaktır. Kamu görevlilerimizin güvenliği için gereği yapılacaktır.” ifadelerini kullandı.
Bursa’da ambulansa saldıran iki şahıs yakalandı. İçişleri Bakanı Yerlikaya, M.Y.’nin tutuklandığını, S.Y. hakkında ise adli kontrol kararı verildiğini açıkladı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya , Bursa ’da kalp krizi geçiren bir hastayı hastaneye yetiştirmeye çalışan 112 Acil Servis çalışanlarının darp edilmesi olayına ilişkin önemli bilgiler paylaştı.

Sosyal medyada yayımlanan görüntüler üzerine Emniyet birimleri, ambulansın önünü kesen şüphelilerin S.Y. ve M.Y. olduğunu tespit etti. Olay, doktor ve Acil Tıp Teknisyeni hastayla ilgilenirken yaşandı; bu sırada ambulans şoförüne saldırıda bulunan şüpheliler kısa süre içinde yakalandı.

Bakan Yerlikaya, olayla ilgili açıklamasında şüphelilerden M.Y.’nin tutuklandığını, S.Y. hakkında ise adli kontrol kararı verildiğini duyurdu.

Ambulansın önünü kesmenin, ambulansa bilerek yol vermemenin ve içinde hasta olup olmadığını kontrol etmeye çalışmanın asla kabul edilemeyeceğini vurgulayan Yerlikaya, “Bu tür zorbalıklara karşı gereken her türlü önlem alınacaktır. Kamu görevlilerimizin güvenliği için gereği yapılacaktır.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.