,, ,

BASK ve Birlik Sağlık Sen'den Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne Ziyaret

Gündem 15.08.2024 - 11:48, Güncelleme: 15.08.2024 - 11:48 13496+ kez okundu.
 

BASK ve Birlik Sağlık Sen'den Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne Ziyaret

BASK ve Birlik Sağlık Sen, Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Turhan Togan’ı ziyaret etti.
Bağımsız Kamu Görevlileri Sendikaları Konfederasyonu (BASK) ve Birlik Sağlık Sen Muğla İl Temsilciliği, Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Turhan Togan ’ı ziyaret etti. Ziyarete BASK Muğla İl Başkanı Abdullah Gül , Yatağan Devlet Hastanesi Temsilcisi Özgül Emiroğlu Güllü ve Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Temsilcisi Ceyhan Tekin de katıldı. Abdullah Gül’den Hastaneye Övgü Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan İl Başkanı Abdullah Gül Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin Muğla’da sağlık alanındaki öncü rolüne dikkat çekti. Gül, hastanenin sunduğu hizmetlerin halkın sağlık ihtiyaçlarını karşılama konusunda önemli adımlar attığını vurguladı. Özellikle yakın zamanda gerçekleştirilen ilk Baklofen pompası ameliyatı ve Radyasyon Onkolojisi kliniğinin hizmete girmesiyle birlikte, halkın il dışına çıkma zorunluluğunun ortadan kalkacağını belirtti. Ayrıca yapımı süren ve yakında hizmete girecek olan 2.500 araçlık otoparkın da bölgedeki park sorununu çözeceğini ifade etti. Gül, Yatağan Devlet Hastanesi'nin, yeni 1000 yataklı şehir hastanesi yapılana kadar, Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne bağlanması durumunda mevcut yatak sorununa çözüm bulunacağını ve daha fazla kişinin kaliteli sağlık hizmetine ulaşabileceğini düşündüklerini ekledi. Bu başarının, temizlik görevlisinden hekime, güvenlik personelinden hemşiresine kadar tüm ekibin disiplini ve hoşgörüsüyle mümkün olduğunu belirtti. Başhekim Prof. Dr. Turhan Togan’ın, bu ekibi bir arada tutmadaki rolünün büyük olduğunu vurgulayan Gül, Muğla halkına sunulan kaliteli sağlık hizmetlerinin halk tarafından takdir edildiğini dile getirdi. Başhekim Togan: "Hedefimiz Halkımızın Sağlığını En Üst Seviyeye Taşımak" Başhekim Prof. Dr. Turhan Togan hastanenin hem bir şifa merkezi hem de bir bilim yuvası olduğunu belirterek, Muğla halkına en iyi sağlık hizmetini sunmak için çalışmalara aralıksız devam ettiklerini söyledi. Togan, halkın mutlu bir şekilde hizmet almasının yanı sıra, hastane personelinin de huzurlu bir çalışma ortamına sahip olmasına önem verdiklerini ifade etti. Yeni projelerle Muğla halkının il dışına olan bağımlılığını ortadan kaldırmayı hedeflediklerini belirtti. Gül: "Sendikacılık, Çalışanlarla Yönetim Arasında Bir Köprüdür" Ziyaretin sonunda Abdullah Gül, Birlik Sağlık Sen olarak, sendikacılığın çalışanlar ile yönetim arasında bir köprü görevi gördüğünü ve sorunların çözümünde önemli bir rol oynadığını belirtti. Gül, yanlışın karşısında durdukları gibi, doğru ve güzel olanı da desteklediklerini ifade ederek, hastanenin hem halk hem de çalışanlar için sunduğu yeniliklerin yanında olduklarını ve destek verdiklerini söyledi.
BASK ve Birlik Sağlık Sen, Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Turhan Togan’ı ziyaret etti.

Bağımsız Kamu Görevlileri Sendikaları Konfederasyonu (BASK) ve Birlik Sağlık Sen Muğla İl Temsilciliği, Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Turhan Togan ’ı ziyaret etti. Ziyarete BASK Muğla İl Başkanı Abdullah Gül , Yatağan Devlet Hastanesi Temsilcisi Özgül Emiroğlu Güllü ve Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Temsilcisi Ceyhan Tekin de katıldı.

Abdullah Gül’den Hastaneye Övgü

Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan İl Başkanı Abdullah Gül Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin Muğla’da sağlık alanındaki öncü rolüne dikkat çekti. Gül, hastanenin sunduğu hizmetlerin halkın sağlık ihtiyaçlarını karşılama konusunda önemli adımlar attığını vurguladı. Özellikle yakın zamanda gerçekleştirilen ilk Baklofen pompası ameliyatı ve Radyasyon Onkolojisi kliniğinin hizmete girmesiyle birlikte, halkın il dışına çıkma zorunluluğunun ortadan kalkacağını belirtti. Ayrıca yapımı süren ve yakında hizmete girecek olan 2.500 araçlık otoparkın da bölgedeki park sorununu çözeceğini ifade etti.

Gül, Yatağan Devlet Hastanesi'nin, yeni 1000 yataklı şehir hastanesi yapılana kadar, Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne bağlanması durumunda mevcut yatak sorununa çözüm bulunacağını ve daha fazla kişinin kaliteli sağlık hizmetine ulaşabileceğini düşündüklerini ekledi. Bu başarının, temizlik görevlisinden hekime, güvenlik personelinden hemşiresine kadar tüm ekibin disiplini ve hoşgörüsüyle mümkün olduğunu belirtti. Başhekim Prof. Dr. Turhan Togan’ın, bu ekibi bir arada tutmadaki rolünün büyük olduğunu vurgulayan Gül, Muğla halkına sunulan kaliteli sağlık hizmetlerinin halk tarafından takdir edildiğini dile getirdi.

Başhekim Togan: "Hedefimiz Halkımızın Sağlığını En Üst Seviyeye Taşımak"

Başhekim Prof. Dr. Turhan Togan hastanenin hem bir şifa merkezi hem de bir bilim yuvası olduğunu belirterek, Muğla halkına en iyi sağlık hizmetini sunmak için çalışmalara aralıksız devam ettiklerini söyledi. Togan, halkın mutlu bir şekilde hizmet almasının yanı sıra, hastane personelinin de huzurlu bir çalışma ortamına sahip olmasına önem verdiklerini ifade etti. Yeni projelerle Muğla halkının il dışına olan bağımlılığını ortadan kaldırmayı hedeflediklerini belirtti.

Gül: "Sendikacılık, Çalışanlarla Yönetim Arasında Bir Köprüdür"

Ziyaretin sonunda Abdullah Gül, Birlik Sağlık Sen olarak, sendikacılığın çalışanlar ile yönetim arasında bir köprü görevi gördüğünü ve sorunların çözümünde önemli bir rol oynadığını belirtti. Gül, yanlışın karşısında durdukları gibi, doğru ve güzel olanı da desteklediklerini ifade ederek, hastanenin hem halk hem de çalışanlar için sunduğu yeniliklerin yanında olduklarını ve destek verdiklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.