,, ,

Başkan Tever: Mobilya Sektörü Küresel Pazarda Güçleniyor

Siyaset 27.09.2024 - 16:13, Güncelleme: 27.09.2024 - 16:13 2233 kez okundu.
 

Başkan Tever: Mobilya Sektörü Küresel Pazarda Güçleniyor

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, Bakan Kacır’ın katılımıyla düzenlenen Mobilya Sektör Zirvesi’nde, Türkiye’nin yatırım ve ihracat yolculuğunda emin adımlarla ilerlediğini vurguladı
AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever , sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ’ın katılımıyla Sapanca’da düzenlenen Mobilya Sektör Zirvesi ve Arama Konferansı'na katıldığını duyurdu. Başkan Tever, açıklamasında Türkiye'nin bölgesinde güvenin ve istikrarın adresi haline geldiğini vurgulayarak, "Küresel ve bölgesel meydan okumalara rağmen, yatırım, istihdam, üretim ve ihracat yolculuğunda emin adımlarla yoluna devam ediyor," dedi. Mobilya sektörünün nitelikli ve yüksek katma değerli ürün kalitesiyle küresel pazarda güçlü bir konuma sahip olduğunu belirten Tever, "Bugün hep birlikte bu başarının gururunu ve mutluluğunu yaşadık," ifadelerini kullandı. Sektör temsilcilerini tek çatı altında toplayan MOYSAD’a ve paydaş kurumlara teşekkür eden Tever, zirvenin hayırlara vesile olmasını diledi.
AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, Bakan Kacır’ın katılımıyla düzenlenen Mobilya Sektör Zirvesi’nde, Türkiye’nin yatırım ve ihracat yolculuğunda emin adımlarla ilerlediğini vurguladı

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever , sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ’ın katılımıyla Sapanca’da düzenlenen Mobilya Sektör Zirvesi ve Arama Konferansı'na katıldığını duyurdu.

Başkan Tever, açıklamasında Türkiye'nin bölgesinde güvenin ve istikrarın adresi haline geldiğini vurgulayarak, "Küresel ve bölgesel meydan okumalara rağmen, yatırım, istihdam, üretim ve ihracat yolculuğunda emin adımlarla yoluna devam ediyor," dedi.

Mobilya sektörünün nitelikli ve yüksek katma değerli ürün kalitesiyle küresel pazarda güçlü bir konuma sahip olduğunu belirten Tever, "Bugün hep birlikte bu başarının gururunu ve mutluluğunu yaşadık," ifadelerini kullandı.

Sektör temsilcilerini tek çatı altında toplayan MOYSAD’a ve paydaş kurumlara teşekkür eden Tever, zirvenin hayırlara vesile olmasını diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.