,, ,

Bensu Soral ve Hakan Baş'tan Bebek Açıklaması: "Kısmet!"

Magazin 05.10.2024 - 13:08, Güncelleme: 05.10.2024 - 13:08 3033 kez okundu.
 

Bensu Soral ve Hakan Baş'tan Bebek Açıklaması: "Kısmet!"

Bensu Soral ve Hakan Baş, evliliklerinin yedinci yılını kutlarken bebek planları hakkında samimi açıklamalarda bulundu.
Ünlü oyuncu Bensu Soral ve iş insanı Hakan Baş , evliliklerinin yedinci yılını kutlarken bebek sorusuyla gündeme geldi. Bir süredir magazin dünyasının merak ettiği soruya yanıt veren çift, samimi açıklamalarda bulundu. 2 Sayfa programında yer alan habere göre, bebek planları hakkında konuşan Soral, "Bu zamana kadar çok aklımızda yoktu aslında ama artık 'Acaba?' durumundayız. Kısmet," dedi. Eşi Hakan Baş ise, "Hayırlısıysa inşallah olur. Beraber mutluyuz," diyerek eşinin açıklamasını destekledi. Çift, ilişkilerinin huzur ve mutluluk içinde devam ettiğini belirterek, bebek konusunda acele etmediklerini ancak kaderin ne getireceğini heyecanla beklediklerini ifade etti.
Bensu Soral ve Hakan Baş, evliliklerinin yedinci yılını kutlarken bebek planları hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Ünlü oyuncu Bensu Soral ve iş insanı Hakan Baş , evliliklerinin yedinci yılını kutlarken bebek sorusuyla gündeme geldi. Bir süredir magazin dünyasının merak ettiği soruya yanıt veren çift, samimi açıklamalarda bulundu.

2 Sayfa programında yer alan habere göre, bebek planları hakkında konuşan Soral, "Bu zamana kadar çok aklımızda yoktu aslında ama artık 'Acaba?' durumundayız. Kısmet," dedi. Eşi Hakan Baş ise, "Hayırlısıysa inşallah olur. Beraber mutluyuz," diyerek eşinin açıklamasını destekledi.

Çift, ilişkilerinin huzur ve mutluluk içinde devam ettiğini belirterek, bebek konusunda acele etmediklerini ancak kaderin ne getireceğini heyecanla beklediklerini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.