,, ,

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy Kızları Mira Milana'yı İlk Kez Gösterdi

Magazin 27.07.2024 - 11:13, Güncelleme: 27.07.2024 - 11:13 9895+ kez okundu.
 

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy Kızları Mira Milana'yı İlk Kez Gösterdi

Oyuncu çift Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, kızları Mira Milana'nın yüzünü ilk kez gösterdi. Sahilden gelen bu paylaşım hayranları mest etti.
Oyuncu Çiftin Mutlu Anları: Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy İlk Kez Kızları Mira Milana'nın Yüzünü Gösterdi Oyuncu çift Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy, iki yıllık ilişkinin ardından Eylül 2022'de hayatlarını birleştirmişti. Mayıs ayında ilk evlatlarını kucaklarına alan çiftten Berk Oktay, kızı Mira Milana ile verdiği pozunu sosyal medya hesabından yayınladı. İLK KEZ GÖSTERDİLER Bir süre bebeklerinin yüzünü gizleyen ünlü çift, bugün Berk Oktay'ın paylaşımıyla birlikte kızlarının yüzünü ilk kez göstermiş oldu. Kızıyla sahilde gezerken bir fotoğrafını paylaşan Oktay, paylaşımın altına ise, "Tek gerçek..." yazdı.
Oyuncu çift Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, kızları Mira Milana'nın yüzünü ilk kez gösterdi. Sahilden gelen bu paylaşım hayranları mest etti.

Oyuncu Çiftin Mutlu Anları: Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy İlk Kez Kızları Mira Milana'nın Yüzünü Gösterdi

Oyuncu çift Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy, iki yıllık ilişkinin ardından Eylül 2022'de hayatlarını birleştirmişti. Mayıs ayında ilk evlatlarını kucaklarına alan çiftten Berk Oktay, kızı Mira Milana ile verdiği pozunu sosyal medya hesabından yayınladı.

İLK KEZ GÖSTERDİLER

Bir süre bebeklerinin yüzünü gizleyen ünlü çift, bugün Berk Oktay'ın paylaşımıyla birlikte kızlarının yüzünü ilk kez göstermiş oldu. Kızıyla sahilde gezerken bir fotoğrafını paylaşan Oktay, paylaşımın altına ise, "Tek gerçek..." yazdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.