,, ,

Beşiktaş'ın Kosovalı Dev Kulesi Elezaj, Türk Lisansını Aldı!

Spor 27.06.2024 - 12:23, Güncelleme: 27.06.2024 - 12:23 13908+ kez okundu.
 

Beşiktaş'ın Kosovalı Dev Kulesi Elezaj, Türk Lisansını Aldı!

2.18'lik Elezaj Milli Forma Giyecek! Beşiktaş'ın Dev Yetenekli Oyuncusu Türk Lisansını Kap
2.18 metre boyundaki Beşiktaşlı Rrezan Elezaj , FIBA 'dan Türk lisansı alarak Milli Takım 'a kapı açtı! 2 yıl önce Kosova'dan transfer edilen Elezaj, bu sayede önümüzdeki günlerde İstanbul'da başlayacak U17 Dünya Şampiyonası'nda milli formayı giyebilecek. Beşiktaş'a ilk geldiğinde 2.07 boyundaki Elezaj, 2 senede 11 cm uzadı. İyi Türkçe konuşan ve İstanbul'da bir okula devam eden Elezaj, A Takım kadrosunda yer alıp alamayacağı konusunda ise Sasa Obradovic'in kararına bağlı olacak. Elezaj'ın Türk lisansı alması, Beşiktaş ve Türk basketbolu için önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor.
2.18'lik Elezaj Milli Forma Giyecek! Beşiktaş'ın Dev Yetenekli Oyuncusu Türk Lisansını Kap

2.18 metre boyundaki Beşiktaşlı Rrezan Elezaj , FIBA 'dan Türk lisansı alarak Milli Takım 'a kapı açtı! 2 yıl önce Kosova'dan transfer edilen Elezaj, bu sayede önümüzdeki günlerde İstanbul'da başlayacak U17 Dünya Şampiyonası'nda milli formayı giyebilecek.

Beşiktaş'a ilk geldiğinde 2.07 boyundaki Elezaj, 2 senede 11 cm uzadı. İyi Türkçe konuşan ve İstanbul'da bir okula devam eden Elezaj, A Takım kadrosunda yer alıp alamayacağı konusunda ise Sasa Obradovic'in kararına bağlı olacak.

Elezaj'ın Türk lisansı alması, Beşiktaş ve Türk basketbolu için önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.