,, ,

Beyoğlu'nda Skandal Taciz Olayı: Genç Kadını Köşeye Sıkıştırarak Taciz Ettiler

Gündem 04.10.2024 - 15:36, Güncelleme: 04.10.2024 - 15:41 1772 kez okundu.
 

Beyoğlu'nda Skandal Taciz Olayı: Genç Kadını Köşeye Sıkıştırarak Taciz Ettiler

Beyoğlu’nda 25 yaşındaki İrem A., iki şahıs tarafından tacize uğradı. Şüpheliler gözaltına alındı
Beyoğlu ilçesine bağlı Şehit Muhtar Mahallesi 'nde yaşanan skandal görüntüler, büyük tepki topladı. Balo Sokak 'ta evine gitmekte olan 25 yaşındaki İrem A., peşine takılan iki şahıs tarafından tacize uğradı. Olay, Semir T. (31) ve Ömer K.'nın (25) genç kadını bir süre takip ettikten sonra önünü kesmesiyle başladı. İki şüpheli, genç kadını köşeye sıkıştırarak taciz etmeye başladı. Şüphelilerden biri, genç kadını duvara sıkıştırıp ardından yere yatırarak tacizi sürdürürken, diğer şahıs olanları seyretti. İrem A., çevredeki vatandaşların yardımıyla kurtarıldı. Olayın ardından gözaltına alınan şüpheliler, ilk etapta serbest bırakıldı. Ancak kamuoyunda oluşan tepkiler üzerine şüpheliler yeniden gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında, Semir T.'nin "cinsel saldırı", "mukavemet", "uyuşturucu madde kullanmak" ve "gasp" suçlarından; Ömer K.'nın ise "cinsel saldırı", "kasten yaralama", "mukavemet" ve "otodan hırsızlık" suçlarından sabıkası olduğu öğrenildi.  
Beyoğlu’nda 25 yaşındaki İrem A., iki şahıs tarafından tacize uğradı. Şüpheliler gözaltına alındı

Beyoğlu ilçesine bağlı Şehit Muhtar Mahallesi 'nde yaşanan skandal görüntüler, büyük tepki topladı. Balo Sokak 'ta evine gitmekte olan 25 yaşındaki İrem A., peşine takılan iki şahıs tarafından tacize uğradı.

Olay, Semir T. (31) ve Ömer K.'nın (25) genç kadını bir süre takip ettikten sonra önünü kesmesiyle başladı. İki şüpheli, genç kadını köşeye sıkıştırarak taciz etmeye başladı. Şüphelilerden biri, genç kadını duvara sıkıştırıp ardından yere yatırarak tacizi sürdürürken, diğer şahıs olanları seyretti. İrem A., çevredeki vatandaşların yardımıyla kurtarıldı.

Olayın ardından gözaltına alınan şüpheliler, ilk etapta serbest bırakıldı. Ancak kamuoyunda oluşan tepkiler üzerine şüpheliler yeniden gözaltına alındı.

Soruşturma kapsamında, Semir T.'nin "cinsel saldırı", "mukavemet", "uyuşturucu madde kullanmak" ve "gasp" suçlarından; Ömer K.'nın ise "cinsel saldırı", "kasten yaralama", "mukavemet" ve "otodan hırsızlık" suçlarından sabıkası olduğu öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.