,, ,

Bitlis Valiliği Duyurdu: Jandarma Ekipleri Bitlis Merkez Kırsalında EYP Yapımında Kullanılan Malzemeler Ele Geçirdi

Gündem 23.10.2024 - 12:03, Güncelleme: 23.10.2024 - 12:03 1538 kez okundu.
 

Bitlis Valiliği Duyurdu: Jandarma Ekipleri Bitlis Merkez Kırsalında EYP Yapımında Kullanılan Malzemeler Ele Geçirdi

Bitlis’te jandarma ekipleri, patlayıcı yapımında kullanılabilecek 300 litre amonyum nitrat karışımı ele geçirdi. Güvenlik operasyonları devam ediyor.
Bitlis İl Jandarma Komutanlığı, istihbari çalışmalar neticesinde Bitlis Merkez İlçe kırsalında gerçekleştirdiği operasyonla önemli bir başarıya imza attı. 22 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirilen Şehit J.Bnb. Zafer AKKUŞ (2024-1) operasyonu sonucunda, (3) adet jelikan bidon içerisinde patlayıcı madde düzeneği yapımında kullanılabilecek amonyum nitrat karışımı olduğu değerlendirilen yaklaşık 300 litre sıvı madde ele geçirildi. Ele geçirilen malzemelerle ilgili olarak yapılan incelemelerde, bu tür patlayıcıların terör örgütleri tarafından kullanılabileceği değerlendirilmektedir. Güvenlik güçlerimiz, bölge halkının da desteğiyle huzur ve güvenliği sağlamak amacıyla il genelindeki operasyonlarını artırarak terörle mücadeleye kararlılıkla devam edecektir. Bitlis Valiliği, yapılan operasyonların bölgedeki güvenliği sağlamak için kritik öneme sahip olduğunu vurgulayarak, vatandaşlardan gelen ihbarların ve desteğin bu mücadeledeki etkisini dile getirdi.
Bitlis’te jandarma ekipleri, patlayıcı yapımında kullanılabilecek 300 litre amonyum nitrat karışımı ele geçirdi. Güvenlik operasyonları devam ediyor.

Bitlis İl Jandarma Komutanlığı, istihbari çalışmalar neticesinde Bitlis Merkez İlçe kırsalında gerçekleştirdiği operasyonla önemli bir başarıya imza attı. 22 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirilen Şehit J.Bnb. Zafer AKKUŞ (2024-1) operasyonu sonucunda, (3) adet jelikan bidon içerisinde patlayıcı madde düzeneği yapımında kullanılabilecek amonyum nitrat karışımı olduğu değerlendirilen yaklaşık 300 litre sıvı madde ele geçirildi.

Ele geçirilen malzemelerle ilgili olarak yapılan incelemelerde, bu tür patlayıcıların terör örgütleri tarafından kullanılabileceği değerlendirilmektedir. Güvenlik güçlerimiz, bölge halkının da desteğiyle huzur ve güvenliği sağlamak amacıyla il genelindeki operasyonlarını artırarak terörle mücadeleye kararlılıkla devam edecektir.

Bitlis Valiliği, yapılan operasyonların bölgedeki güvenliği sağlamak için kritik öneme sahip olduğunu vurgulayarak, vatandaşlardan gelen ihbarların ve desteğin bu mücadeledeki etkisini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.