,, ,

Bülent Ersoy'un Eski Makyörü Tolgahan Karataş'ın Açıklamaları Diva'yı Kızdıracak

Magazin 15.08.2024 - 12:31, Güncelleme: 15.08.2024 - 12:33 11576+ kez okundu.
 

Bülent Ersoy'un Eski Makyörü Tolgahan Karataş'ın Açıklamaları Diva'yı Kızdıracak

Tolgahan Karataş, Bülent Ersoy’un Popstar yarışmasından birini koca yaptığını iddia etti.
Bülent Ersoy' un setten kovduğu makyör Tolgahan Karataş , Pınar Kerimoğlu 'nun YouTube programında Diva hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Karataş, "Bülent Hanım zamanında Popstar yarışmasından birini alıp koca yapmadı mı?" ifadeleriyle, Bülent Ersoy'u hedef aldı. Bülent Ersoy, ‘Dünya Güzellerim Tatilde’ programındaki makyörü Tolgahan Karataş ’ı uygunsuz davranışlarda bulunduğu iddiasıyla kovmuş, Karataş da programdan ayrılmıştı. Bu olay, uzun süre magazin basınında ve sosyal medyada geniş yer bulmuştu. Karataş, programda Ersoy’un "duvardan duvara vurma" iddialarına yanıt vererek şunları söyledi: "O oda bana tahsis edilmiş bir oda, arkadaşlarımı çağırabilirim, kız arkadaşlarım da ziyaret edebilir. Mesai saatleri dışında görüşmeler yaptım. Öyle bir şey varsa, Bülent Hanım’ın duyma ihtimali yok, odamız çok farklı yerlerde. Eğer birisi bu konuyu gündeme getirdiyse, o kişi benimle aynı yatakta mıydı? Kimin söylediği önemli değil, gelsinler karşıma da söylesinler." Karataş, açıklamalarını iş ahlakı konusunda da sürdürdü: "Bülent Hanım, zamanında Popstar yarışmasından birini alıp koca yapmadı mı? Ben öyle bir şey yapmadım. İş yerinden bile olsa, bir münakaşam olmamıştır. Öyle bir ‘duvardan duvara vurma’ durumum da olmadı" dedi. Bu sözlerin ardından, Bülent Ersoy’un tepki göstermesi bekleniyor.
Tolgahan Karataş, Bülent Ersoy’un Popstar yarışmasından birini koca yaptığını iddia etti.

Bülent Ersoy' un setten kovduğu makyör Tolgahan Karataş , Pınar Kerimoğlu 'nun YouTube programında Diva hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Karataş, "Bülent Hanım zamanında Popstar yarışmasından birini alıp koca yapmadı mı?" ifadeleriyle, Bülent Ersoy'u hedef aldı.

Bülent Ersoy, ‘Dünya Güzellerim Tatilde’ programındaki makyörü Tolgahan Karataş ’ı uygunsuz davranışlarda bulunduğu iddiasıyla kovmuş, Karataş da programdan ayrılmıştı. Bu olay, uzun süre magazin basınında ve sosyal medyada geniş yer bulmuştu.

Karataş, programda Ersoy’un "duvardan duvara vurma" iddialarına yanıt vererek şunları söyledi: "O oda bana tahsis edilmiş bir oda, arkadaşlarımı çağırabilirim, kız arkadaşlarım da ziyaret edebilir. Mesai saatleri dışında görüşmeler yaptım. Öyle bir şey varsa, Bülent Hanım’ın duyma ihtimali yok, odamız çok farklı yerlerde. Eğer birisi bu konuyu gündeme getirdiyse, o kişi benimle aynı yatakta mıydı? Kimin söylediği önemli değil, gelsinler karşıma da söylesinler."

Karataş, açıklamalarını iş ahlakı konusunda da sürdürdü: "Bülent Hanım, zamanında Popstar yarışmasından birini alıp koca yapmadı mı? Ben öyle bir şey yapmadım. İş yerinden bile olsa, bir münakaşam olmamıştır. Öyle bir ‘duvardan duvara vurma’ durumum da olmadı" dedi. Bu sözlerin ardından, Bülent Ersoy’un tepki göstermesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.