,, ,

Burcu Biricik'ten Beklenmedik Hamle: Soyadını Sildi!

Magazin 25.07.2024 - 15:52, Güncelleme: 25.07.2024 - 15:52 8712+ kez okundu.
 

Burcu Biricik'ten Beklenmedik Hamle: Soyadını Sildi!

Burcu Biricik, sosyal medya hesabından eşi Emre Yetkin’in soyadını kaldırdı. Bu hamle, çiftin evliliğinde sorun olup olmadığına dair spekülasyonlara yol açtı.
Geçtiğimiz günlerde kızı Luna'ya kavuşan ünlü oyuncu Burcu Biricik , sosyal medya hesabından yaptığı bir değişiklikle takipçilerini şaşırttı. Eşi Emre Yetkin 'in soyadını profilinden silen Biricik'in bu hamlesi, kısa sürede 'evliliklerinde bir sorun mu var?' sorularını beraberinde getirdi. " Camdaki Kız " dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan ve kariyerinde önemli başarılara imza atan Biricik, özel hayatıyla da sık sık gündeme geliyor. 2016 yılında dünyaevine girdiği reklamcı eşi Emre Yetkin ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu, geçtiğimiz hafta ilk kez anne olma heyecanını yaşamıştı. "Luna Bebeğin Doğuşu Mutluluğa Gölge Mi Düşürdü?" Burcu Biricik ve Emre Yetkin çifti, 15 Temmuz'da dünyaya gelen kızları Luna'ya kavuşmanın mutluluğunu yaşarken, beklenmedik bir gelişmeyle gündeme geldi. Biricik'in sosyal medya hesabından eşinin soyadını kaldırması, takipçilerini endişelendirirken, çiftin hayranları "Nazar mı değdi?", "Arada sorun mu var?" gibi yorumlarda bulundu. "Kendi Kararı mı, Yoksa Bir İşaret mi?" Bazı takipçiler, Biricik'in bu kararını kişisel bir tercih olarak değerlendirirken, bazıları ise evliliklerinde sorunlar yaşandığına dair yorumlar yaptı. Sosyal medyada başlayan tartışmalar, kısa sürede magazin gündeminin ilk sıralarına yerleşti. "Çiftten Henüz Açıklama Yok" Burcu Biricik ve Emre Yetkin çifti, sosyal medyada yaşanan tartışmalarla ilgili henüz bir açıklama yapmadı. Çiftin hayranları, ikilinin mutluluğu için dua ederken, yaşanan bu gelişmenin ardından gözler çiftin yapacağı açıklamalara çevrildi.
Burcu Biricik, sosyal medya hesabından eşi Emre Yetkin’in soyadını kaldırdı. Bu hamle, çiftin evliliğinde sorun olup olmadığına dair spekülasyonlara yol açtı.

Geçtiğimiz günlerde kızı Luna'ya kavuşan ünlü oyuncu Burcu Biricik , sosyal medya hesabından yaptığı bir değişiklikle takipçilerini şaşırttı. Eşi Emre Yetkin 'in soyadını profilinden silen Biricik'in bu hamlesi, kısa sürede 'evliliklerinde bir sorun mu var?' sorularını beraberinde getirdi.

" Camdaki Kız " dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan ve kariyerinde önemli başarılara imza atan Biricik, özel hayatıyla da sık sık gündeme geliyor. 2016 yılında dünyaevine girdiği reklamcı eşi Emre Yetkin ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu, geçtiğimiz hafta ilk kez anne olma heyecanını yaşamıştı.

"Luna Bebeğin Doğuşu Mutluluğa Gölge Mi Düşürdü?"

Burcu Biricik ve Emre Yetkin çifti, 15 Temmuz'da dünyaya gelen kızları Luna'ya kavuşmanın mutluluğunu yaşarken, beklenmedik bir gelişmeyle gündeme geldi. Biricik'in sosyal medya hesabından eşinin soyadını kaldırması, takipçilerini endişelendirirken, çiftin hayranları "Nazar mı değdi?", "Arada sorun mu var?" gibi yorumlarda bulundu.

"Kendi Kararı mı, Yoksa Bir İşaret mi?"

Bazı takipçiler, Biricik'in bu kararını kişisel bir tercih olarak değerlendirirken, bazıları ise evliliklerinde sorunlar yaşandığına dair yorumlar yaptı. Sosyal medyada başlayan tartışmalar, kısa sürede magazin gündeminin ilk sıralarına yerleşti.

"Çiftten Henüz Açıklama Yok"

Burcu Biricik ve Emre Yetkin çifti, sosyal medyada yaşanan tartışmalarla ilgili henüz bir açıklama yapmadı. Çiftin hayranları, ikilinin mutluluğu için dua ederken, yaşanan bu gelişmenin ardından gözler çiftin yapacağı açıklamalara çevrildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.