,, ,

Bursa’da Nefes Kesen Polis Takibi: Şüpheli Yakalandı

Asayiş 29.07.2024 - 10:19, Güncelleme: 29.07.2024 - 10:19 8341+ kez okundu.
 

Bursa’da Nefes Kesen Polis Takibi: Şüpheli Yakalandı

Bursa’da polis takibinden kaçan şüpheli, kazaya karıştıktan sonra çalılarda saklanırken yakalandı. Araçta ruhsatsız tabanca bulundu, olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Bursa 'da, polis ekiplerinin 'dur' ikazına uymayan bir otomobil sürücüsü, kilometrelerce kaçtıktan sonra kazaya karıştı. Polisi peşinde gören şüpheli, araçtan inip koşarak kaçmaya devam etti. Ancak, saklandığı kavşaktaki yeşil alanda, çalıların arasında yakalandı. Araçta Ruhsatsız Tabanca Bulundu Ekipler, kaçan şüphelinin aracında yaptıkları aramada ruhsatsız bir tabanca buldu. Şüpheli, detaylı sorgu için emniyete götürüldü. Şüpheli Hareketler Gözaltına Yol Açtı Bu esnada, polislerin gözü önünde kazalı araca binen başka bir kişi, şüpheli hareketleri sebebiyle gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Bursa’da polis takibinden kaçan şüpheli, kazaya karıştıktan sonra çalılarda saklanırken yakalandı. Araçta ruhsatsız tabanca bulundu, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bursa 'da, polis ekiplerinin 'dur' ikazına uymayan bir otomobil sürücüsü, kilometrelerce kaçtıktan sonra kazaya karıştı. Polisi peşinde gören şüpheli, araçtan inip koşarak kaçmaya devam etti. Ancak, saklandığı kavşaktaki yeşil alanda, çalıların arasında yakalandı.

Araçta Ruhsatsız Tabanca Bulundu

Ekipler, kaçan şüphelinin aracında yaptıkları aramada ruhsatsız bir tabanca buldu. Şüpheli, detaylı sorgu için emniyete götürüldü.

Şüpheli Hareketler Gözaltına Yol Açtı

Bu esnada, polislerin gözü önünde kazalı araca binen başka bir kişi, şüpheli hareketleri sebebiyle gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.