,, ,

‘Büyücü’ Korku Filmleri Arasında Liderliğini Sürdürüyor

Tv-Dünyası 30.09.2024 - 09:33, Güncelleme: 30.09.2024 - 09:34 1157 kez okundu.
 

‘Büyücü’ Korku Filmleri Arasında Liderliğini Sürdürüyor

Türk Sineması’nın dikkat çeken korku filmi ‘Büyücü’, vizyona girdiği ilk üç günde büyük gişe yaptı. Arkın Aktaç’ın yönettiği film, korku türünde liderliğini sürdürüyor.
Türk Sineması’nın son dönemdeki en dikkat çeken korku filmi ‘ Büyücü ’ vizyona girdiği ilk üç günde büyük bir gişe yaptı. Film, korku filmler arasındaki liderliğini sürdürüyor. Arkın Aktaç ’ın yönettiği ve Ömer Güler ’in yapımcılığını üstlendiği yeni korku filmi "Büyücü" bir birinden güzel sahneleriyle izleyenleri büyülüyor. Filmde Baran Arat , Duru Demirhan ,  Servetcan Öztürk , Anıl Görkem Genç , Ömer Akdağ , İlkin İrem Bulut , Okan Demirsoy , Çağla Kıvrık Hazal Demircioğlu , Melis Şakar , Cemil Serdar Saçar , Cemal Aşkın Alpçetin yer alıyor. Filmdeki başarılı oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çeken Baran Arat, ‘Bu film 2025’e damga vuracak. Hem oyuncu kadrosu, hem de senaryosuyla diğer korku filmlerinden çok farklı bir film’dedi.
Türk Sineması’nın dikkat çeken korku filmi ‘Büyücü’, vizyona girdiği ilk üç günde büyük gişe yaptı. Arkın Aktaç’ın yönettiği film, korku türünde liderliğini sürdürüyor.

Türk Sineması’nın son dönemdeki en dikkat çeken korku filmi ‘ Büyücü ’ vizyona girdiği ilk üç günde büyük bir gişe yaptı. Film, korku filmler arasındaki liderliğini sürdürüyor.

Arkın Aktaç ’ın yönettiği ve Ömer Güler ’in yapımcılığını üstlendiği yeni korku filmi "Büyücü" bir birinden güzel sahneleriyle izleyenleri büyülüyor. Filmde Baran Arat , Duru Demirhan Servetcan Öztürk , Anıl Görkem Genç , Ömer Akdağ , İlkin İrem Bulut , Okan Demirsoy , Çağla Kıvrık Hazal Demircioğlu , Melis Şakar , Cemil Serdar Saçar , Cemal Aşkın Alpçetin yer alıyor. Filmdeki başarılı oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çeken Baran Arat, ‘Bu film 2025’e damga vuracak. Hem oyuncu kadrosu, hem de senaryosuyla diğer korku filmlerinden çok farklı bir film’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.