,, ,

Cate Blanchett’in Kaşıklı Bluzu: Borderlands Prömiyerinde Göz Kamaştırdı

Dünya 10.08.2024 - 10:48, Güncelleme: 10.08.2024 - 10:48 13805+ kez okundu.
 

Cate Blanchett’in Kaşıklı Bluzu: Borderlands Prömiyerinde Göz Kamaştırdı

Cate Blanchett, Borderlands prömiyerinde 102 kaşıktan oluşan bluzuyla dikkat çekti. Sürdürülebilir moda tercihi sosyal medyada gündem oldu.
Oscar ödüllü oyuncu Cate Blanchett , başrolünde yer aldığı yeni filmi Borderlands'ın Los Angeles'taki prömiyerinde sıra dışı kıyafetiyle tüm dikkatleri üzerine çekti. 55 yaşındaki ünlü aktris, Ellen Hodakova Larsson imzalı, 102 kaşıktan oluşan bir bluzla kırmızı halıya çıkarak etkinliğin en çok konuşulan ismi olmayı başardı. Antika Kaşıklarla Yeniden Şekillendirilen Bluz Blanchett'in siyah pantolon ve sivri burunlu ayakkabılarla kombinlediği bu ilginç bluz, her biri Stockholm ve çevresinden temin edilen antika kaşıklardan oluşuyor. Tasarımcı Ellen Hodakova Larsson, bu kaşıkları yeniden şekillendirerek Cate Blanchett için göz alıcı bir bluz tasarladı. Sosyal Medyada Gündem Oldu Sürdürülebilir modanın öncülerinden biri olarak bilinen ve daha önce kırmızı halıda eski elbiselerini tekrar giyen Blanchett, bu kez de farklı tarzıyla sosyal medyada gündem oldu. Kullanıcılar, Blanchett’in kıyafeti hakkında esprili yorumlar yaparak, "Bluzun bakım talimatında 'Sadece bulaşık makinesinde yıkanabilir' mi yazıyor?" ve "Sadece Cate Blanchett kaşık giyip güzel görünebilir!" gibi paylaşımlarda bulundu. Cate Blanchett'in bu cesur seçimi, onun kırmızı halı stiline bir kez daha hayran bırakırken, "Cate gerçekten harika görünüyor" şeklinde yorumlar da aldı.
Cate Blanchett, Borderlands prömiyerinde 102 kaşıktan oluşan bluzuyla dikkat çekti. Sürdürülebilir moda tercihi sosyal medyada gündem oldu.

Oscar ödüllü oyuncu Cate Blanchett , başrolünde yer aldığı yeni filmi Borderlands'ın Los Angeles'taki prömiyerinde sıra dışı kıyafetiyle tüm dikkatleri üzerine çekti. 55 yaşındaki ünlü aktris, Ellen Hodakova Larsson imzalı, 102 kaşıktan oluşan bir bluzla kırmızı halıya çıkarak etkinliğin en çok konuşulan ismi olmayı başardı.

Antika Kaşıklarla Yeniden Şekillendirilen Bluz

Blanchett'in siyah pantolon ve sivri burunlu ayakkabılarla kombinlediği bu ilginç bluz, her biri Stockholm ve çevresinden temin edilen antika kaşıklardan oluşuyor. Tasarımcı Ellen Hodakova Larsson, bu kaşıkları yeniden şekillendirerek Cate Blanchett için göz alıcı bir bluz tasarladı.

Sosyal Medyada Gündem Oldu

Sürdürülebilir modanın öncülerinden biri olarak bilinen ve daha önce kırmızı halıda eski elbiselerini tekrar giyen Blanchett, bu kez de farklı tarzıyla sosyal medyada gündem oldu. Kullanıcılar, Blanchett’in kıyafeti hakkında esprili yorumlar yaparak, "Bluzun bakım talimatında 'Sadece bulaşık makinesinde yıkanabilir' mi yazıyor?" ve "Sadece Cate Blanchett kaşık giyip güzel görünebilir!" gibi paylaşımlarda bulundu. Cate Blanchett'in bu cesur seçimi, onun kırmızı halı stiline bir kez daha hayran bırakırken, "Cate gerçekten harika görünüyor" şeklinde yorumlar da aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.