,, ,

Çaykur Rizespor, Çekyalı Forvet Vaclav Jurecka'yı Kadrosuna Kattı

Spor 13.09.2024 - 12:08, Güncelleme: 13.09.2024 - 12:08 4037 kez okundu.
 

Çaykur Rizespor, Çekyalı Forvet Vaclav Jurecka'yı Kadrosuna Kattı

Çaykur Rizespor, Slavia Prag’dan Vaclav Jurecka’yı transfer etti. Jurecka, sağlık kontrollerinin ardından 2+1 yıllık sözleşme imzaladı
Çaykur Rizespor , Slavia Prag forması giyen Çekyalı forvet Vaclav Jurecka 'yı transfer etti. Kulüpler arasında sağlanan anlaşmanın ardından Jurecka, Acıbadem Fulya Hastanesi'nde detaylı bir sağlık kontrolünden geçirildi. Kan tetkikleri yapıldıktan sonra ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak burun boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edilen oyuncunun sağlık taraması, akciğer ve efor testi ile başarıyla tamamlandı. Jurecka, Çaykur Rizespor ile 2+1 yıllık sözleşme imzalayarak resmi olarak takıma katıldı.
Çaykur Rizespor, Slavia Prag’dan Vaclav Jurecka’yı transfer etti. Jurecka, sağlık kontrollerinin ardından 2+1 yıllık sözleşme imzaladı

Çaykur Rizespor , Slavia Prag forması giyen Çekyalı forvet Vaclav Jurecka 'yı transfer etti. Kulüpler arasında sağlanan anlaşmanın ardından Jurecka, Acıbadem Fulya Hastanesi'nde detaylı bir sağlık kontrolünden geçirildi. Kan tetkikleri yapıldıktan sonra ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak burun boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edilen oyuncunun sağlık taraması, akciğer ve efor testi ile başarıyla tamamlandı.

Jurecka, Çaykur Rizespor ile 2+1 yıllık sözleşme imzalayarak resmi olarak takıma katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.