,, ,

Cemal Hünal ve Lale Cangal 13 Yıllık Evliliklerini Noktaladı

Magazin 08.10.2024 - 14:55, Güncelleme: 08.10.2024 - 14:55 1870 kez okundu.
 

Cemal Hünal ve Lale Cangal 13 Yıllık Evliliklerini Noktaladı

Ünlü oyuncu Cemal Hünal ve dans eğitmeni eşi Lale Cangal, 13 yıllık evliliklerini sessizce sonlandırdı. Mahkeme, Hünal’ın oğulları için aylık 65 bin lira nafaka ödemesine karar verdi.
"Issız Adam" filmiyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan ünlü oyuncu Cemal Hünal ve dans eğitmeni eşi Lale Cangal , 13 yıllık evliliklerini sessiz bir şekilde sonlandırdı. Çiftin geçtiğimiz günlerde gerçekleşen boşanma davası tek celsede sonuçlanırken, mahkeme, Cemal Hünal ’ın oğulları için aylık 65 bin lira nafaka ödemesine hükmetti. Boşanma sürecinin hızla ve sorunsuz bir şekilde sonuçlanması dikkat çekerken, hem Hünal hem de Cangal, bu konuda kamuoyuna herhangi bir açıklama yapmadı. Hayranları, sosyal medyada çiftin ayrılığına üzüntülerini dile getirirken, aileye destek mesajları yağdı. Cemal Hünal, kariyerine odaklanmaya devam ederken, Lale Cangal’ın da çalışmalarını sürdüreceği öğrenildi. Çiftin ayrılığı, magazin dünyasında derin bir etki yarattı.
Ünlü oyuncu Cemal Hünal ve dans eğitmeni eşi Lale Cangal, 13 yıllık evliliklerini sessizce sonlandırdı. Mahkeme, Hünal’ın oğulları için aylık 65 bin lira nafaka ödemesine karar verdi.

"Issız Adam" filmiyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan ünlü oyuncu Cemal Hünal ve dans eğitmeni eşi Lale Cangal , 13 yıllık evliliklerini sessiz bir şekilde sonlandırdı. Çiftin geçtiğimiz günlerde gerçekleşen boşanma davası tek celsede sonuçlanırken, mahkeme, Cemal Hünal ’ın oğulları için aylık 65 bin lira nafaka ödemesine hükmetti.

Boşanma sürecinin hızla ve sorunsuz bir şekilde sonuçlanması dikkat çekerken, hem Hünal hem de Cangal, bu konuda kamuoyuna herhangi bir açıklama yapmadı. Hayranları, sosyal medyada çiftin ayrılığına üzüntülerini dile getirirken, aileye destek mesajları yağdı.

Cemal Hünal, kariyerine odaklanmaya devam ederken, Lale Cangal’ın da çalışmalarını sürdüreceği öğrenildi. Çiftin ayrılığı, magazin dünyasında derin bir etki yarattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.