,, ,

CHP Heyeti, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu’nu Ziyaret Etti

Siyaset 10.06.2024 - 17:21, Güncelleme: 10.06.2024 - 17:21 5958+ kez okundu.
 

CHP Heyeti, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu’nu Ziyaret Etti

CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler ve heyeti, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti, Osman Hamdi Bey tablosu hediye etti.
CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler , beraberindeki milletvekilleri Harun Özgür Yıldızlı ve Muhip Kanko ile birlikte İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ’nu ziyaret etti. Ziyarette, İmamoğlu’nun hem Büyükşehir Belediye Başkanlığındaki yeni dönemi hem de Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığı için hayırlı olsun dileklerini iletti. Çiler ve beraberindeki heyet, ziyaretin anısına Başkan İmamoğlu’na, Kocaeli’nin büyük değeri Osman Hamdi Bey ’in resimlerini yaptığı Osman Hamdi Bey Evi ve Müzesi’nin bir tablosunu hediye etti. Çiler, İmamoğlu’nun gösterdiği misafirperverlikten dolayı teşekkürlerini sundu
CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler ve heyeti, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti, Osman Hamdi Bey tablosu hediye etti.

CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler , beraberindeki milletvekilleri Harun Özgür Yıldızlı ve Muhip Kanko ile birlikte İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ’nu ziyaret etti. Ziyarette, İmamoğlu’nun hem Büyükşehir Belediye Başkanlığındaki yeni dönemi hem de Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığı için hayırlı olsun dileklerini iletti.

Çiler ve beraberindeki heyet, ziyaretin anısına Başkan İmamoğlu’na, Kocaeli’nin büyük değeri Osman Hamdi Bey ’in resimlerini yaptığı Osman Hamdi Bey Evi ve Müzesi’nin bir tablosunu hediye etti. Çiler, İmamoğlu’nun gösterdiği misafirperverlikten dolayı teşekkürlerini sundu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.