,, ,

Darrüşşafaka Lassa, Ege Arar'ı Kadrosuna Kattı

Spor 13.08.2024 - 11:42, Güncelleme: 13.08.2024 - 11:42 16768+ kez okundu.
 

Darrüşşafaka Lassa, Ege Arar'ı Kadrosuna Kattı

Darrüşşafaka Lassa, 2.08 metre boyundaki Ege Arar’ı kadrosuna kattı. Genç oyuncu, Galatasaray altyapısından yetişmiş ve birçok takımda forma giymiştir
Basketbol dünyasında dikkat çeken bir transfer gerçekleşti. Darrüşşafaka Lassa , 1996 doğumlu ve 2.08 metre boyundaki Ege Arar 'ı kadrosuna kattı. Genç oyuncu, Galatasaray altyapısından yetişmiş ve sırasıyla Galatasaray , Pertevniyal, Petkim, Çağdaş Bodrumspor ve Manisa takımlarında forma giymiştir. Ege Arar , tüm yaş kategorilerinde Türkiye Milli Takımı'nın başarısını paylaşmış bir isim. Geçtiğimiz sezonunu Bodrum'da başlatan Arar, sezonu Manisa'da tamamladı. Yeni sezonda Darrüşşafaka Lassa'da başarılı bir performans sergilemesi bekleniyor.
Darrüşşafaka Lassa, 2.08 metre boyundaki Ege Arar’ı kadrosuna kattı. Genç oyuncu, Galatasaray altyapısından yetişmiş ve birçok takımda forma giymiştir

Basketbol dünyasında dikkat çeken bir transfer gerçekleşti. Darrüşşafaka Lassa , 1996 doğumlu ve 2.08 metre boyundaki Ege Arar 'ı kadrosuna kattı. Genç oyuncu, Galatasaray altyapısından yetişmiş ve sırasıyla Galatasaray , Pertevniyal, Petkim, Çağdaş Bodrumspor ve Manisa takımlarında forma giymiştir.

Ege Arar , tüm yaş kategorilerinde Türkiye Milli Takımı'nın başarısını paylaşmış bir isim. Geçtiğimiz sezonunu Bodrum'da başlatan Arar, sezonu Manisa'da tamamladı. Yeni sezonda Darrüşşafaka Lassa'da başarılı bir performans sergilemesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.