,, ,

Deniz Akkaya'dan Şok Edici İtiraf: "Kızımı Burnu Sürtsün Diye Çocuk Esirgeme Kurumu'na Gönderdim"

Magazin 28.05.2024 - 14:50, Güncelleme: 28.05.2024 - 15:02 14461+ kez okundu.
 

Deniz Akkaya'dan Şok Edici İtiraf: "Kızımı Burnu Sürtsün Diye Çocuk Esirgeme Kurumu'na Gönderdim"

Deniz Akkaya, kızını Çocuk Esirgeme Kurumu’na gönderdiğini itiraf etti ve ‘Kızımın burnu sürtsün, hatalarının farkına varsın diye bu kararı aldım’ dedi
Ünlü model ve oyuncu Deniz Akkaya , geçtiğimiz günlerde kızı Ayşe Önbilgin 'in kendisine saldırdığını ve balkona kilitlediğini iddia ederek gündem yaratmıştı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 'nın olaya müdahale ettiği haberleri üzerine Akkaya'dan yeni bir açıklama geldi. Akkaya, yaptığı açıklamada, kızını Çocuk Esirgeme Kurumu'na kendisinin gönderdiğini itiraf etti. Akkaya, şunları söyledi: "Kızımla yaşadığımız sorunları çözmek için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile görüştüm. Bakanlık yetkilileri ile yaptığım görüşmelerin ardından, Ayşe'nin bir süreliğine Çocuk Esirgeme Kurumu'nda kalmasının en iyisi olacağını düşündüm. Kızımın burnu sürtsün, hatalarının farkına varsın diye bu kararı aldım." Akkaya'nın bu açıklaması, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Birçok kişi, Akkaya'nın bu kararını eleştirirken, bazı kişiler de Akkaya'nın zor bir durumda olduğunu ve en iyisini yapmak istediğini savundu. Akkaya'nın kızı Ayşe Önbilgin ise şu ana kadar konuyla ilgili bir açıklama yapmadı.
Deniz Akkaya, kızını Çocuk Esirgeme Kurumu’na gönderdiğini itiraf etti ve ‘Kızımın burnu sürtsün, hatalarının farkına varsın diye bu kararı aldım’ dedi

Ünlü model ve oyuncu Deniz Akkaya , geçtiğimiz günlerde kızı Ayşe Önbilgin 'in kendisine saldırdığını ve balkona kilitlediğini iddia ederek gündem yaratmıştı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 'nın olaya müdahale ettiği haberleri üzerine Akkaya'dan yeni bir açıklama geldi.

Akkaya, yaptığı açıklamada, kızını Çocuk Esirgeme Kurumu'na kendisinin gönderdiğini itiraf etti. Akkaya, şunları söyledi:

"Kızımla yaşadığımız sorunları çözmek için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile görüştüm. Bakanlık yetkilileri ile yaptığım görüşmelerin ardından, Ayşe'nin bir süreliğine Çocuk Esirgeme Kurumu'nda kalmasının en iyisi olacağını düşündüm. Kızımın burnu sürtsün, hatalarının farkına varsın diye bu kararı aldım."

Akkaya'nın bu açıklaması, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Birçok kişi, Akkaya'nın bu kararını eleştirirken, bazı kişiler de Akkaya'nın zor bir durumda olduğunu ve en iyisini yapmak istediğini savundu.

Akkaya'nın kızı Ayşe Önbilgin ise şu ana kadar konuyla ilgili bir açıklama yapmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.