,, ,

Derya Pınar Ak'tan Uluslararası Başarı: IMDb Starmetre'de İlk 1000'de

Magazin 15.08.2024 - 10:10, Güncelleme: 15.08.2024 - 10:10 6405 kez okundu.
 

Derya Pınar Ak'tan Uluslararası Başarı: IMDb Starmetre'de İlk 1000'de

Derya Pınar Ak, IMDb Starmetre’de 11 milyondan fazla oyuncu arasında 808. sıraya yükseldi. Türk oyuncular arasında zirvede yer aldı.
Oyuncu Derya Pınar Ak , dünya çapında oyuncuların performansını değerlendiren sinema ve dizi sitesi IMDb Starmetre ’de büyük bir başarıya imza attı. Ak, 11 milyondan fazla oyuncu arasında 808. sıraya yükselerek, Türk oyuncular arasında zirveye yerleşti. Bu önemli başarı, Ak’ın global ölçekte tanınırlığını artırdı ve onu Türkiye'nin önde gelen isimleri arasına soktu. Derya Pınar Ak, IMDb Starmetre’de Tuba Büyüküstün ve Serenay Sarıkaya gibi ünlü Türk yıldızlarını geride bırakarak dikkat çekti. Listede yer alan diğer önemli isimler arasında Can Yaman , Kerem Bürsin , Haluk Bilginer , Aytaç Şaşmaz , Hande Erçel , Tchéky Karyo ve Kıvanç Tatlıtuğ gibi ünlüler de bulunuyor. Bu başarı, Ak’ın kariyerinde önemli bir dönüm noktası olarak değerlendiriliyor.
Derya Pınar Ak, IMDb Starmetre’de 11 milyondan fazla oyuncu arasında 808. sıraya yükseldi. Türk oyuncular arasında zirvede yer aldı.

Oyuncu Derya Pınar Ak , dünya çapında oyuncuların performansını değerlendiren sinema ve dizi sitesi IMDb Starmetre ’de büyük bir başarıya imza attı. Ak, 11 milyondan fazla oyuncu arasında 808. sıraya yükselerek, Türk oyuncular arasında zirveye yerleşti. Bu önemli başarı, Ak’ın global ölçekte tanınırlığını artırdı ve onu Türkiye'nin önde gelen isimleri arasına soktu.

Derya Pınar Ak, IMDb Starmetre’de Tuba Büyüküstün ve Serenay Sarıkaya gibi ünlü Türk yıldızlarını geride bırakarak dikkat çekti. Listede yer alan diğer önemli isimler arasında Can Yaman , Kerem Bürsin , Haluk Bilginer , Aytaç Şaşmaz , Hande Erçel , Tchéky Karyo ve Kıvanç Tatlıtuğ gibi ünlüler de bulunuyor. Bu başarı, Ak’ın kariyerinde önemli bir dönüm noktası olarak değerlendiriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.