,, ,

Devlet Bahçeli'den Merih Demiral'a Destek

Siyaset 03.07.2024 - 14:43, Güncelleme: 03.07.2024 - 14:43 6094+ kez okundu.
 

Devlet Bahçeli'den Merih Demiral'a Destek

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Merih Demiral'ın gol sevincini Bozkurt işaretiyle paylaşmasının bazı çevreleri rahatsız ettiğini belirterek, UEFA'nın başlattığı soruşturmayı maksatlı bulduğunu ifade etti.
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli , dün akşam attığı gol ve oynadığı futbolla milletimizin takdirini kazanan Merih Demiral 'ın gol sevincini Bozkurt işaretiyle paylaşmasının bazı çevreleri rahatsız ettiğini belirtti. Bahçeli, "Türk ve Türkiye husumeti aşikar olan dahili odakların yanı sıra UEFA’nın da bu şer kervana iştiraki son derece yanlı ve yanlıştır" dedi. Merih Demiral'ın fileleri havalandırmasının ardından yaptığı Bozkurt işaretinin, Türk milletinin dünyaya mesajı olduğunu vurgulayan Bahçeli, UEFA'nın bu kapsamda başlattığı soruşturmayı maksatlı bulduğunu ve son günlerde tehlikeli şekilde mesafe alan zincirleme provokasyonların bir ara istasyonu olarak nitelendirdiğini ifade etti. Bahçeli, UEFA'nın başlattığı soruşturmayı kınadığını belirterek, "Sahadaki mücadelemizin masa başında heder edilmemesi için herkesin, her insanımızın sağduyulu ve soğukkanlı davranması milli bir zarurettir" dedi. Ayrıca, ülkemizin önünü kesmek, iç huzur ve barış ortamımızı bulandırmak isteyen fırsat düşkünlerinin tahrik ve tacizlerine kapılmamak ortak sorumluluğumuzdur" diye ekledi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Merih Demiral'ın gol sevincini Bozkurt işaretiyle paylaşmasının bazı çevreleri rahatsız ettiğini belirterek, UEFA'nın başlattığı soruşturmayı maksatlı bulduğunu ifade etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli , dün akşam attığı gol ve oynadığı futbolla milletimizin takdirini kazanan Merih Demiral 'ın gol sevincini Bozkurt işaretiyle paylaşmasının bazı çevreleri rahatsız ettiğini belirtti. Bahçeli, "Türk ve Türkiye husumeti aşikar olan dahili odakların yanı sıra UEFA’nın da bu şer kervana iştiraki son derece yanlı ve yanlıştır" dedi.

Merih Demiral'ın fileleri havalandırmasının ardından yaptığı Bozkurt işaretinin, Türk milletinin dünyaya mesajı olduğunu vurgulayan Bahçeli, UEFA'nın bu kapsamda başlattığı soruşturmayı maksatlı bulduğunu ve son günlerde tehlikeli şekilde mesafe alan zincirleme provokasyonların bir ara istasyonu olarak nitelendirdiğini ifade etti.

Bahçeli, UEFA'nın başlattığı soruşturmayı kınadığını belirterek, "Sahadaki mücadelemizin masa başında heder edilmemesi için herkesin, her insanımızın sağduyulu ve soğukkanlı davranması milli bir zarurettir" dedi. Ayrıca, ülkemizin önünü kesmek, iç huzur ve barış ortamımızı bulandırmak isteyen fırsat düşkünlerinin tahrik ve tacizlerine kapılmamak ortak sorumluluğumuzdur" diye ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.