,, ,

Dilan Çıtak’tan Soyadı Hamlesi: Tatlıses Soyadını Çıkarıyor

Magazin 13.08.2024 - 10:52, Güncelleme: 13.08.2024 - 10:52 11025+ kez okundu.
 

Dilan Çıtak’tan Soyadı Hamlesi: Tatlıses Soyadını Çıkarıyor

Dilan Çıtak Tatlıses, babasıyla yaşadığı sorunlar nedeniyle Tatlıses soyadını değiştirmeyi düşündüğünü açıkladı. Bu karar, baba-kız ilişkisini yeniden gündeme taşıdı
İbrahim Tatlıses 'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses , geçtiğimiz günlerde yaptığı duygusal açıklamalarla gündeme gelmiş ve birçok kişinin dikkatini çekmişti. Babasıyla yaşadığı zorlukları gözyaşları içinde anlatan Dilan Çıtak , “Ben bir bedel ödediysem herkes ödeyecek. ‘Dilan benim kızım’ dedikten sonra beni seven kadar sevmeyen de oldu. Maddi bir talebim yok. Bir bedel ödedim, tabii ki mirasçıyım,” sözleriyle herkesi derinden etkilemişti. Bu açıklamalarının ardından, Çıtak, sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımla bir kez daha dikkatleri üzerine çekti. İbrahim Tatlıses ile 23 yıl sonra kabul ettiği kızı Dilan Çıtak Tatlıses'in arasının yeniden açıldığı söylentileri ortada dolaşırken, Çıtak’ın son hamlesi ise babasına yönelik bir gönderme olarak yorumlandı. Kariyerini kendi çabalarıyla inşa etmek isteyen ve babasının gölgesinde kalmaktan kaçınan Dilan Çıtak, Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımda Tatlıses soyadını hayatından çıkarmayı düşündüğünü belirtti. Paylaşımında, "Uzun zamandır onaylı hesap ismi nasıl değiştirilir arayışındayız. Merak etmeyin :)) Zaten baya istemeden olmuştu… Kısmetse yakın zamanda sadece ben olarak kalıcak olmak harika… Üzerimden büyük bir yük kalktı inanın ohh diyorum… şükür diyorum :)))" ifadelerini kullanan Çıtak, soyadını değiştirme kararıyla gündeme oturdu. Dilan Çıtak ’ın bu hamlesi, baba-kız arasındaki ilişkinin geleceği hakkında yeni soru işaretleri doğurdu.
Dilan Çıtak Tatlıses, babasıyla yaşadığı sorunlar nedeniyle Tatlıses soyadını değiştirmeyi düşündüğünü açıkladı. Bu karar, baba-kız ilişkisini yeniden gündeme taşıdı

İbrahim Tatlıses 'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses , geçtiğimiz günlerde yaptığı duygusal açıklamalarla gündeme gelmiş ve birçok kişinin dikkatini çekmişti. Babasıyla yaşadığı zorlukları gözyaşları içinde anlatan Dilan Çıtak , “Ben bir bedel ödediysem herkes ödeyecek. ‘Dilan benim kızım’ dedikten sonra beni seven kadar sevmeyen de oldu. Maddi bir talebim yok. Bir bedel ödedim, tabii ki mirasçıyım,” sözleriyle herkesi derinden etkilemişti.

Bu açıklamalarının ardından, Çıtak, sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımla bir kez daha dikkatleri üzerine çekti. İbrahim Tatlıses ile 23 yıl sonra kabul ettiği kızı Dilan Çıtak Tatlıses'in arasının yeniden açıldığı söylentileri ortada dolaşırken, Çıtak’ın son hamlesi ise babasına yönelik bir gönderme olarak yorumlandı.

Kariyerini kendi çabalarıyla inşa etmek isteyen ve babasının gölgesinde kalmaktan kaçınan Dilan Çıtak, Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımda Tatlıses soyadını hayatından çıkarmayı düşündüğünü belirtti. Paylaşımında, "Uzun zamandır onaylı hesap ismi nasıl değiştirilir arayışındayız. Merak etmeyin :)) Zaten baya istemeden olmuştu… Kısmetse yakın zamanda sadece ben olarak kalıcak olmak harika… Üzerimden büyük bir yük kalktı inanın ohh diyorum… şükür diyorum :)))" ifadelerini kullanan Çıtak, soyadını değiştirme kararıyla gündeme oturdu.

Dilan Çıtak ’ın bu hamlesi, baba-kız arasındaki ilişkinin geleceği hakkında yeni soru işaretleri doğurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.