,, ,

Dilan Polat'ın Ev Hapsi Talebi Mahkeme Tarafından Reddedildi

Gündem 08.08.2024 - 12:45, Güncelleme: 08.08.2024 - 12:45 4703+ kez okundu.
 

Dilan Polat'ın Ev Hapsi Talebi Mahkeme Tarafından Reddedildi

Dilan Polat’ın tahliye talebi reddedildi. Mahkeme, ev hapsi talebini de kabul etmedi ve tutukluluk halinin devamına karar verdi.
Dilan Polat 'ın tutukluluk haliyle ilgili davada önemli bir gelişme yaşandı. Dilan Polat 'ın avukatları, müvekkillerinin tahliye talebinin reddedilmesinin ardından, ev hapsi gibi adli kontrol önlemlerinin uygulanmasını önerdi. Ancak, bu talep de mahkeme tarafından kabul edilmedi. İstanbul Anadolu 2. Asliye Ceza Mahkemesi, Dilan Polat ve eşi Engin Polat 'ın da aralarında bulunduğu beş tutuklu sanığın tutukluluk hallerinin devamına karar verdi. Dosyaya gelen son MASAK raporunun lehlerine olduğunu belirten Polat'ın avukatı, müvekkilinin sağlık sorunlarını da vurgulayarak tahliye talebinde bulundu. Ancak, mahkeme, kaçma şüphesi nedeniyle bu talebi reddetti. Dilan Polat cephesi, tahliye talebinin reddedilmesinin ardından ev hapsi de dahil olmak üzere farklı adli kontrol önlemleri talep etti. Sabah’tan Arzu Kaya'nın aktardığına göre, tahliye talepleri reddedildi ve ev hapsi önerisi de mahkeme tarafından onaylanmadı. Polat'ın avukatı bu karara itiraz etti, fakat tutukluluk hali devam edecek.
Dilan Polat’ın tahliye talebi reddedildi. Mahkeme, ev hapsi talebini de kabul etmedi ve tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Dilan Polat 'ın tutukluluk haliyle ilgili davada önemli bir gelişme yaşandı. Dilan Polat 'ın avukatları, müvekkillerinin tahliye talebinin reddedilmesinin ardından, ev hapsi gibi adli kontrol önlemlerinin uygulanmasını önerdi. Ancak, bu talep de mahkeme tarafından kabul edilmedi.

İstanbul Anadolu 2. Asliye Ceza Mahkemesi, Dilan Polat ve eşi Engin Polat 'ın da aralarında bulunduğu beş tutuklu sanığın tutukluluk hallerinin devamına karar verdi. Dosyaya gelen son MASAK raporunun lehlerine olduğunu belirten Polat'ın avukatı, müvekkilinin sağlık sorunlarını da vurgulayarak tahliye talebinde bulundu. Ancak, mahkeme, kaçma şüphesi nedeniyle bu talebi reddetti.

Dilan Polat cephesi, tahliye talebinin reddedilmesinin ardından ev hapsi de dahil olmak üzere farklı adli kontrol önlemleri talep etti. Sabah’tan Arzu Kaya'nın aktardığına göre, tahliye talepleri reddedildi ve ev hapsi önerisi de mahkeme tarafından onaylanmadı. Polat'ın avukatı bu karara itiraz etti, fakat tutukluluk hali devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.