,, ,

Doğru İnsanlar Dayanışma ve Düşünce Derneği Başkanı Sabiha Karaosman'dan Narin Güran İçin Yürek Yakan Açıklama

Gündem 09.09.2024 - 10:59, Güncelleme: 09.09.2024 - 11:33 3920 kez okundu.
 

Doğru İnsanlar Dayanışma ve Düşünce Derneği Başkanı Sabiha Karaosman'dan Narin Güran İçin Yürek Yakan Açıklama

Diyarbakır’da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeni bulundu. Türkiye genelinde büyük üzüntü yaratan olayda adalet çağrıları yükseldi
Diyarbakır 'da 21 Ağustos'tan bu yana kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran 'dan acı haber geldi. Narin'in cansız bedeni, kaybolduğu köye 1,5 kilometre uzaklıktaki Eğertutmaz Deresi'nde bulundu. Türkiye genelinde büyük üzüntü ve infial yaratan olayla ilgili, Doğru İnsanlar Dayanışma ve Düşünce Derneği Başkanı Sabiha Karaosman , sosyal medyada yaptığı duygusal açıklama ile tepkisini dile getirdi. Karaosman, "Adın Narin olsa ne olur, acımasız insanlar narin olmadıkça. Bir can, el kadar çocuk... Amca dediği yakını tarafından öldürüldüğü iddaa ediliyorsa, yıkılsın bu dünya!" ifadeleriyle hem Narin'in kaybının yarattığı derin acıyı hem de toplumda artan şiddete karşı duyduğu öfkeyi dile getirdi. Türkiye genelinde birçok kişi, Narin'in trajik ölümü karşısında sessiz kalmayarak sorumluların adalet önüne çıkarılması için çağrıda bulundu.
Diyarbakır’da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeni bulundu. Türkiye genelinde büyük üzüntü yaratan olayda adalet çağrıları yükseldi

Diyarbakır 'da 21 Ağustos'tan bu yana kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran 'dan acı haber geldi. Narin'in cansız bedeni, kaybolduğu köye 1,5 kilometre uzaklıktaki Eğertutmaz Deresi'nde bulundu. Türkiye genelinde büyük üzüntü ve infial yaratan olayla ilgili, Doğru İnsanlar Dayanışma ve Düşünce Derneği Başkanı Sabiha Karaosman , sosyal medyada yaptığı duygusal açıklama ile tepkisini dile getirdi.

Karaosman, "Adın Narin olsa ne olur, acımasız insanlar narin olmadıkça. Bir can, el kadar çocuk... Amca dediği yakını tarafından öldürüldüğü iddaa ediliyorsa, yıkılsın bu dünya!" ifadeleriyle hem Narin'in kaybının yarattığı derin acıyı hem de toplumda artan şiddete karşı duyduğu öfkeyi dile getirdi.

Türkiye genelinde birçok kişi, Narin'in trajik ölümü karşısında sessiz kalmayarak sorumluların adalet önüne çıkarılması için çağrıda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.