,, ,

Düzce Belediyesi'nin Bahçeşehir A.Ş. Firmasının Ruhsatsız Oto Yıkama Kiralaması Gündemde

Gündem 11.07.2024 - 08:40, Güncelleme: 11.07.2024 - 10:05 3089+ kez okundu.
 

Düzce Belediyesi'nin Bahçeşehir A.Ş. Firmasının Ruhsatsız Oto Yıkama Kiralaması Gündemde

Bahçeşehir A.Ş.'nin, ruhsatsız bir oto yıkamayı 10 bin TL’ye kiraladığı iddia edildi. Genel Müdür Necla Erdoğan, ruhsat işlemlerinin sürdüğünü belirtti.
Düzce Belediyesi iştiraklerinden Bahçeşehir A.Ş. firmasının ruhsatsız olan bir oto yıkamayı kiraladığı iddiası gündeme geldi. Daha önceden ruhsatsız işletilen ve bu yüzden devir yaptığı yıkamanın Düzce Belediyesi iştiraklerinden Bahçeşehir A.Ş. tarafından 10 bin TL’ye kiralandığı öe sürüldü. Konu ile ilgili olarak Bahçeşehir A.Ş. Genel Müdürü Necla Erdoğan ile yapılan görüşmede yıkamanın sahibinin 15 bin TL aylık ücret istediğini yapılan pazarlıkla bu fiyatın 10 bin TL olarak belirlendiğini aktardı. Yıkama yerinin ruhsat işlemlerinin devam ettiğini aktaran Erdoğan, şu an yıkama ruhsatının olmadığını ruhsat için istenilen esasların tamamlanarak ruhsatının alınacağını kaydetti. Haber : Sefer DEMİR
Bahçeşehir A.Ş.'nin, ruhsatsız bir oto yıkamayı 10 bin TL’ye kiraladığı iddia edildi. Genel Müdür Necla Erdoğan, ruhsat işlemlerinin sürdüğünü belirtti.

Düzce Belediyesi iştiraklerinden Bahçeşehir A.Ş. firmasının ruhsatsız olan bir oto yıkamayı kiraladığı iddiası gündeme geldi.

Daha önceden ruhsatsız işletilen ve bu yüzden devir yaptığı yıkamanın Düzce Belediyesi iştiraklerinden Bahçeşehir A.Ş. tarafından 10 bin TL’ye kiralandığı öe sürüldü.

Konu ile ilgili olarak Bahçeşehir A.Ş. Genel Müdürü Necla Erdoğan ile yapılan görüşmede yıkamanın sahibinin 15 bin TL aylık ücret istediğini yapılan pazarlıkla bu fiyatın 10 bin TL olarak belirlendiğini aktardı.

Yıkama yerinin ruhsat işlemlerinin devam ettiğini aktaran Erdoğan, şu an yıkama ruhsatının olmadığını ruhsat için istenilen esasların tamamlanarak ruhsatının alınacağını kaydetti.

Haber : Sefer DEMİR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.