,, ,

Edirne'de Anız Yangını Ormanlık Alana Sıçradı: İtfaiye ve Helikopter Müdahale Etti

Gündem 29.06.2024 - 10:25, Güncelleme: 29.06.2024 - 12:54 2577 kez okundu.
 

Edirne'de Anız Yangını Ormanlık Alana Sıçradı: İtfaiye ve Helikopter Müdahale Etti

Edirne'de Şabanmera-Koruklu bölgelerinde çıkan anız yangınında alevler ormanlık alana sıçradı. İtfaiye ve helikopter müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı.
Edirne 'de Şabanmera- Koruklu bölgeleri arasında çıkan anız yangınında, alevler ormanlık alana sıçradı Edirne'nin Keşan ilçesinde Şabanera ve Koruklu bölgeleri arasında hasadı yapılmış bir tarlada çıkan yangın, köylülerin müdahalesi ve rüzgarında etkisiyle ormanlık alana sıçradı. Yangının haber verilmesi üzerine yangın yerine çok sayıda itfaiye ve orman işletme ekipleri sevk edildi. Alevlerin daha sonra ormanlık alana da sıçraması ile yangın giderek büyüdü Keşan Belediye İtfaiyesi, Orman İşletme Müdürlüğü itfaiyesi ve Çanakkale’den gelen yangın uçağı ve helikopterinin müdahalesi ile yangın söndürülerek  18.00 sıralarında kontrol atına alındı. Yangın bölgesinde güvenlik önlemleri alan Keşan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri de yangınla ilgili soruşturma başlattı. Haber : Erdoğan DEMİR
Edirne'de Şabanmera-Koruklu bölgelerinde çıkan anız yangınında alevler ormanlık alana sıçradı. İtfaiye ve helikopter müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı.

Edirne 'de Şabanmera- Koruklu bölgeleri arasında çıkan anız yangınında, alevler ormanlık alana sıçradı

Edirne'nin Keşan ilçesinde Şabanera ve Koruklu bölgeleri arasında hasadı yapılmış bir tarlada çıkan yangın, köylülerin müdahalesi ve rüzgarında etkisiyle ormanlık alana sıçradı.

Yangının haber verilmesi üzerine yangın yerine çok sayıda itfaiye ve orman işletme ekipleri sevk edildi.

Alevlerin daha sonra ormanlık alana da sıçraması ile yangın giderek büyüdü

Keşan Belediye İtfaiyesi, Orman İşletme Müdürlüğü itfaiyesi ve Çanakkale’den gelen yangın uçağı ve helikopterinin müdahalesi ile yangın söndürülerek  18.00 sıralarında kontrol atına alındı.

Yangın bölgesinde güvenlik önlemleri alan Keşan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri de yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Haber : Erdoğan DEMİR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.