,, ,

Emine Erdoğan'dan Sırbistan'da Anlamlı Ziyaret: Türkiye Maarif Vakfı Baby Palace Anaokulu

Dünya 11.10.2024 - 14:46, Güncelleme: 11.10.2024 - 14:46 1755 kez okundu.
 

Emine Erdoğan'dan Sırbistan'da Anlamlı Ziyaret: Türkiye Maarif Vakfı Baby Palace Anaokulu

Emine Erdoğan, Sırbistan Cumhurbaşkanı’nın eşi Tamara Vučić ile Türkiye Maarif Vakfı Baby Palace Anaokulu’nu ziyaret ederek, çocukların gelişimine tanık oldu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ’ın eşi Emine Erdoğan , Sırbistan Cumhurbaşkanı’nın eşi Tamara Vučić ile birlikte Türkiye Maarif Vakfı Baby Palace Anaokulu’nu ziyaret etti. Bu özel eğitim kurumunda, Sırbistanlı çocukların hayal gücü ve yeteneklerinin nasıl geliştiğine tanık olan Erdoğan, okulun modern eğitim anlayışıyla çocukları geleceğe hazırlarken sevgi dolu bir ortamda onların kişisel ve sosyal gelişimlerine katkı sunduğunu belirtti. Ziyaret sırasında çocukların neşesiyle karşılanan Erdoğan, "Çocuklarımızın içten karşılaması günümüzü güzelleştirdi. Onların ışığı, ülkelerimiz arasındaki dostluğu daha da güçlendirecek en kıymetli bağdır" dedi. Emine Erdoğan, çocukların gelişimi için emeği geçen herkese teşekkür ederek, bu tür projelerin iki ülke arasındaki ilişkileri güçlendirdiğini vurguladı.
Emine Erdoğan, Sırbistan Cumhurbaşkanı’nın eşi Tamara Vučić ile Türkiye Maarif Vakfı Baby Palace Anaokulu’nu ziyaret ederek, çocukların gelişimine tanık oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ’ın eşi Emine Erdoğan , Sırbistan Cumhurbaşkanı’nın eşi Tamara Vučić ile birlikte Türkiye Maarif Vakfı Baby Palace Anaokulu’nu ziyaret etti.

Bu özel eğitim kurumunda, Sırbistanlı çocukların hayal gücü ve yeteneklerinin nasıl geliştiğine tanık olan Erdoğan, okulun modern eğitim anlayışıyla çocukları geleceğe hazırlarken sevgi dolu bir ortamda onların kişisel ve sosyal gelişimlerine katkı sunduğunu belirtti.

Ziyaret sırasında çocukların neşesiyle karşılanan Erdoğan, "Çocuklarımızın içten karşılaması günümüzü güzelleştirdi. Onların ışığı, ülkelerimiz arasındaki dostluğu daha da güçlendirecek en kıymetli bağdır" dedi. Emine Erdoğan, çocukların gelişimi için emeği geçen herkese teşekkür ederek, bu tür projelerin iki ülke arasındaki ilişkileri güçlendirdiğini vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.