,, ,

"Esas Oğlan" Dizisinin Çekimleri Tamamlandı

Tv-Dünyası 26.08.2024 - 13:21, Güncelleme: 26.08.2024 - 13:21 6674+ kez okundu.
 

"Esas Oğlan" Dizisinin Çekimleri Tamamlandı

Esas Oğlan dizisi çekimleri tamamlandı. Seda Bakan, Hadise, Şükrü Özyıldız ve Serhat Teoman’ın başrolde olduğu romantik komedi yakında Gain’de
Gain platformunda yayınlanacak olan ve Seda Bakan , Hadise, Şükrü Özyıldız ile Serhat Teoman 'ı buluşturan "Esas Oğlan" dizisinin çekimleri tamamlandı. BKM yapımcılığında ve Şenol Sönmez 'in yönetmenliğinde çekilen bu romantik komedi dizisi, aşkı bir türlü bulamayan iki kadının eğlenceli hikayesini anlatıyor. Dizinin senaryosu Meryem Gültabak ve Cihan Çalışkantürk tarafından kaleme alındı. Hikaye, aşk hayatlarında aradıklarını bulamayan ve birbirinden tamamen farklı iki kadının, doğru erkeği bulma çabalarını konu alıyor. Dizinin başrol oyuncularından Seda Bakan, çekimlerin sona ermesinin ardından duygularını, "Çekimler nasıl başladı, nasıl bitti hiç anlamadım. 'Esas Oğlan', yazımı renklendiren çok tatlı bir iş oldu. Gerçekten çok eğlendik. Aşırı heyecanlıyım ve çektiğimiz işi çok merak ediyorum. Çok mutluyum," sözleriyle ifade etti. Hadise ise dizide yer almanın kendisi için ne kadar değerli olduğunu, "Bütün bu süreç; yaşadığım heyecan, öğrendiklerim bana çok şey kattı. Yepyeni bir dünyaya girmek ve bir karakteri canlandırmak muhteşem bir duygu. Bu teklifi aldığımda 'Seda Bakan olmadan olmaz' demiştim, iyi ki demişim! Arkadaşımla hem özel hayatımda hem de profesyonel anlamda anlaşabilmek, ondan çok şey öğrenmek, eğlenmek, beraber büyümek bana çok şey kattı. Yönetmenimiz, bütün ekip, tüm oyuncular... Herkese minnettarım. 'İyi ki!' dediğim bir iş oldu," şeklinde dile getirdi. Dizinin oyuncu kadrosunda Seda Bakan ve Hadise'nin yanı sıra, Şükrü Özyıldız, Serhat Teoman, Ali İhsan Varol , Ali Yoğurtçuoğlu, Bestemsu Özdemir, Burak Yörük, Cemal Hünal, Ekin Mert Daymaz, Evren Duyal, Fırat Çelik, Gürgen Öz, İsmail Demirci, Kubilay Aka, Mert Yavuzcan, Özgün Çoban, Rıza Kocaoğlu, Sena Vurgun, Yağızcan Konyalı ve Yılmaz Bayraktar gibi isimler de yer alıyor.
Esas Oğlan dizisi çekimleri tamamlandı. Seda Bakan, Hadise, Şükrü Özyıldız ve Serhat Teoman’ın başrolde olduğu romantik komedi yakında Gain’de

Gain platformunda yayınlanacak olan ve Seda Bakan , Hadise, Şükrü Özyıldız ile Serhat Teoman 'ı buluşturan "Esas Oğlan" dizisinin çekimleri tamamlandı. BKM yapımcılığında ve Şenol Sönmez 'in yönetmenliğinde çekilen bu romantik komedi dizisi, aşkı bir türlü bulamayan iki kadının eğlenceli hikayesini anlatıyor.

Dizinin senaryosu Meryem Gültabak ve Cihan Çalışkantürk tarafından kaleme alındı. Hikaye, aşk hayatlarında aradıklarını bulamayan ve birbirinden tamamen farklı iki kadının, doğru erkeği bulma çabalarını konu alıyor.

Dizinin başrol oyuncularından Seda Bakan, çekimlerin sona ermesinin ardından duygularını, "Çekimler nasıl başladı, nasıl bitti hiç anlamadım. 'Esas Oğlan', yazımı renklendiren çok tatlı bir iş oldu. Gerçekten çok eğlendik. Aşırı heyecanlıyım ve çektiğimiz işi çok merak ediyorum. Çok mutluyum," sözleriyle ifade etti.

Hadise ise dizide yer almanın kendisi için ne kadar değerli olduğunu, "Bütün bu süreç; yaşadığım heyecan, öğrendiklerim bana çok şey kattı. Yepyeni bir dünyaya girmek ve bir karakteri canlandırmak muhteşem bir duygu. Bu teklifi aldığımda ' Seda Bakan olmadan olmaz' demiştim, iyi ki demişim! Arkadaşımla hem özel hayatımda hem de profesyonel anlamda anlaşabilmek, ondan çok şey öğrenmek, eğlenmek, beraber büyümek bana çok şey kattı. Yönetmenimiz, bütün ekip, tüm oyuncular... Herkese minnettarım. 'İyi ki!' dediğim bir iş oldu," şeklinde dile getirdi.

Dizinin oyuncu kadrosunda Seda Bakan ve Hadise'nin yanı sıra, Şükrü Özyıldız, Serhat Teoman, Ali İhsan Varol , Ali Yoğurtçuoğlu, Bestemsu Özdemir, Burak Yörük, Cemal Hünal, Ekin Mert Daymaz, Evren Duyal, Fırat Çelik, Gürgen Öz, İsmail Demirci, Kubilay Aka, Mert Yavuzcan, Özgün Çoban, Rıza Kocaoğlu, Sena Vurgun, Yağızcan Konyalı ve Yılmaz Bayraktar gibi isimler de yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.