,, ,

Evren Dalgıç Kimdir?

Kimdir 29.07.2024 - 10:03, Güncelleme: 29.07.2024 - 10:03 7838+ kez okundu.
 

Evren Dalgıç Kimdir?

Evren Dalgıç Kimdir?
25 yaşında bağlama ve keman ile müzikal yeteneklerini genişletti. Yaklaşık 20 yıl boyunca müzisyenlik yaptı. 27 yaşında İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı’nın Türk Sanat Müziği bölümünde ud enstrümanı ile eğitimini tamamladı. 2010 yılında çalgı yapımına başlayan Evren Dalgıç , telli ve yaylı enstrümanların hem yapımı hem de tamiratı alanında uzmanlaştı. 14 yıldır Antalya Sinan Mahallesi Recep Peker Caddesi Kumru Apartmanı 19/B adresinde Evren Müzik Çalgı Yapım Atölyesi olarak enstrüman yapımı, tamiratı ve satışı hizmetleri vermektedir.   EVREN MÜZİK ADRES: Sinan Mah. Recep Peker Cad. Kumru Apt. No:19/B   Muratpaşa/ANTALYA
Evren Dalgıç Kimdir?

25 yaşında bağlama ve keman ile müzikal yeteneklerini genişletti. Yaklaşık 20 yıl boyunca müzisyenlik yaptı. 27 yaşında İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı’nın Türk Sanat Müziği bölümünde ud enstrümanı ile eğitimini tamamladı.

2010 yılında çalgı yapımına başlayan Evren Dalgıç , telli ve yaylı enstrümanların hem yapımı hem de tamiratı alanında uzmanlaştı.

14 yıldır Antalya Sinan Mahallesi Recep Peker Caddesi Kumru Apartmanı 19/B adresinde Evren Müzik Çalgı Yapım Atölyesi olarak enstrüman yapımı, tamiratı ve satışı hizmetleri vermektedir.  

EVREN MÜZİK ADRES: Sinan Mah. Recep Peker Cad. Kumru Apt. No:19/B   Muratpaşa/ANTALYA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.