,, ,

Ezgi Mola ve Oğlu Can’dan Sosyal Medyada Kahkaha Tufanı

Magazin 29.08.2024 - 16:45, Güncelleme: 29.08.2024 - 16:45 10235+ kez okundu.
 

Ezgi Mola ve Oğlu Can’dan Sosyal Medyada Kahkaha Tufanı

Ezgi Mola, oğlu Can’la yaptığı esprili sosyal medya paylaşımlarıyla takipçilerini kahkahaya boğdu
Oyuncu Ezgi Mola , oğlu Can'la yaptığı esprili sosyal medya paylaşımlarıyla takipçilerini kahkahaya boğdu. Yaklaşık dört yıldır birlikte olduğu işletmeci Mustafa Aksakallı ile 8 Mayıs'ta sade bir törenle evlenen Mola, 23 Kasım 2023'te ilk kez anne olma sevincini yaşamıştı. Çift, oğullarına Can adını verdi. Mola, doğumdan bu yana Can'ın yüzünü gizli tutarken, bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerine eğlenceli anlar yaşattı. Ünlü oyuncu, oğlu Can'la birlikte çeşitli komik filtreler denediği videoları paylaştı. Bu eğlenceli paylaşımlar, TikTok kullanıcılarına göndermeler içerirken, Mola'nın kendisine yöneltilen eleştirilere verdiği nüktedan cevaplar da dikkat çekti. Can bebeğin şaşkın bakışları ise özellikle ilgi gördü ve kısa sürede gündem oldu.
Ezgi Mola, oğlu Can’la yaptığı esprili sosyal medya paylaşımlarıyla takipçilerini kahkahaya boğdu

Oyuncu Ezgi Mola , oğlu Can'la yaptığı esprili sosyal medya paylaşımlarıyla takipçilerini kahkahaya boğdu. Yaklaşık dört yıldır birlikte olduğu işletmeci Mustafa Aksakallı ile 8 Mayıs'ta sade bir törenle evlenen Mola, 23 Kasım 2023'te ilk kez anne olma sevincini yaşamıştı. Çift, oğullarına Can adını verdi.

Mola, doğumdan bu yana Can'ın yüzünü gizli tutarken, bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerine eğlenceli anlar yaşattı. Ünlü oyuncu, oğlu Can'la birlikte çeşitli komik filtreler denediği videoları paylaştı. Bu eğlenceli paylaşımlar, TikTok kullanıcılarına göndermeler içerirken, Mola'nın kendisine yöneltilen eleştirilere verdiği nüktedan cevaplar da dikkat çekti.

Can bebeğin şaşkın bakışları ise özellikle ilgi gördü ve kısa sürede gündem oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.