,, ,

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk Acil Ameliyata Alındı

Spor 25.10.2024 - 15:53, Güncelleme: 25.10.2024 - 15:53 1310 kez okundu.
 

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk Acil Ameliyata Alındı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, patlayan apandisti nedeniyle acil ameliyat oldu. Beşiktaş derbisinde takımın başında yer alamayacak
Galatasaray , Süper Lig 'in 10. haftasında Beşiktaş ile karşılaşmaya hazırlanırken, teknik direktör Okan Buruk 'tan korkutan bir haber geldi. Deneyimli teknik adamın apandisti patladı ve acil ameliyata alındı. Acil Müdahale ile Hastaneye Kaldırıldı Gazeteci Bahadır Çokişler’in sosyal medya paylaşımına göre, sarı-kırmızılıların başarılı teknik direktörü Okan Buruk, ani bir rahatsızlık sonucu apar topar hastaneye kaldırıldı. Buruk’un patlayan apandisti nedeniyle acil ameliyata alındığı öğrenildi. Derbide Sahada Olması Beklenmiyor 28 Ekim Pazartesi günü RAMS Park’ta oynanacak Beşiktaş derbisi öncesinde yaşanan bu gelişme, Galatasaray camiasında üzüntüyle karşılandı. Okan Buruk’un sağlık durumu nedeniyle kritik derbide takımının başında yer alamayacağı düşünülüyor. Takımı İrfan Saraloğlu Yönetecek Okan Buruk’un yokluğunda, Beşiktaş maçında Galatasaray’ı yardımcı antrenör İrfan Saraloğlu’nun yönetmesi bekleniyor. Saraloğlu, sezon başında Buruk’un cezası nedeniyle Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarında da takımın başında yer almıştı. Galatasaray camiası, Buruk’un bir an önce sağlığına kavuşmasını dilerken, taraftarlar da derbi öncesinde teknik direktörlerine geçmiş olsun dileklerini iletmeye devam ediyor.
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, patlayan apandisti nedeniyle acil ameliyat oldu. Beşiktaş derbisinde takımın başında yer alamayacak

Galatasaray , Süper Lig 'in 10. haftasında Beşiktaş ile karşılaşmaya hazırlanırken, teknik direktör Okan Buruk 'tan korkutan bir haber geldi. Deneyimli teknik adamın apandisti patladı ve acil ameliyata alındı.

Acil Müdahale ile Hastaneye Kaldırıldı

Gazeteci Bahadır Çokişler’in sosyal medya paylaşımına göre, sarı-kırmızılıların başarılı teknik direktörü Okan Buruk, ani bir rahatsızlık sonucu apar topar hastaneye kaldırıldı. Buruk’un patlayan apandisti nedeniyle acil ameliyata alındığı öğrenildi.

Derbide Sahada Olması Beklenmiyor

28 Ekim Pazartesi günü RAMS Park’ta oynanacak Beşiktaş derbisi öncesinde yaşanan bu gelişme, Galatasaray camiasında üzüntüyle karşılandı. Okan Buruk’un sağlık durumu nedeniyle kritik derbide takımının başında yer alamayacağı düşünülüyor.

Takımı İrfan Saraloğlu Yönetecek

Okan Buruk’un yokluğunda, Beşiktaş maçında Galatasaray’ı yardımcı antrenör İrfan Saraloğlu’nun yönetmesi bekleniyor. Saraloğlu, sezon başında Buruk’un cezası nedeniyle Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarında da takımın başında yer almıştı.

Galatasaray camiası, Buruk’un bir an önce sağlığına kavuşmasını dilerken, taraftarlar da derbi öncesinde teknik direktörlerine geçmiş olsun dileklerini iletmeye devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.