,, ,

Göksel, Bodrum Antik Tiyatro’da Güvenlik Görevlisine Takıldı: "Bu Taşı Koruyorsunuz, Sanatçıları Uyarın"

Müzik 27.07.2024 - 11:23, Güncelleme: 27.07.2024 - 11:23 9599+ kez okundu.
 

Göksel, Bodrum Antik Tiyatro’da Güvenlik Görevlisine Takıldı: "Bu Taşı Koruyorsunuz, Sanatçıları Uyarın"

Göksel, Bodrum Antik Tiyatro'sunda sahne aldı. Konser sırasında sahnedeki antik mezarı koruyan güvenlik görevlisine esprili bir şekilde takıldı. İzleyicilerden büyük alkış aldı
Göksel , 2024 yaz turnesi kapsamında Harbiye Açıkhava Sahnesi ’nin ardından Bodrum 'da sahne aldı. Bayhan Müzik organizasyonuyla Bodrum Antik Tiyatro'da gerçekleşen konserde iki saat boyunca sevilen eserlerini seslendiren Göksel, performansıyla izleyenleri büyüledi. Hologram detaylı fuşya elbisesiyle dikkat çeken sanatçı, konser sırasında antik taş mezarı koruyan güvenlik görevlisine takıldı. "BÖYLE KORUNDUĞUNU İLK KEZ GÖRDÜM" Göksel, sahnenin ortasında bulunan antik mezarı koruyan görevliye seslenerek, "İnsanın bu taşı sahnede görünce bir oturası geliyor. Tabii olacak iş değil. Siz burada böyle oturacağınıza, bence kulise sanatçıları uyaran bir yazı asın, daha mantıklı olur. Sizin de işiniz çok zor, taşı koruyorsunuz hem de sanatçılardan. Ama olan oldu, oturan oturdu. Bu konu her yaz gündeme geliyor. Ama böyle korunduğunu ilk kez gördüm" ifadelerini kullandı. Göksel'in bu esprili yaklaşımı, izleyicilerden alkış aldı.
Göksel, Bodrum Antik Tiyatro'sunda sahne aldı. Konser sırasında sahnedeki antik mezarı koruyan güvenlik görevlisine esprili bir şekilde takıldı. İzleyicilerden büyük alkış aldı

Göksel , 2024 yaz turnesi kapsamında Harbiye Açıkhava Sahnesi ’nin ardından Bodrum 'da sahne aldı. Bayhan Müzik organizasyonuyla Bodrum Antik Tiyatro'da gerçekleşen konserde iki saat boyunca sevilen eserlerini seslendiren Göksel, performansıyla izleyenleri büyüledi. Hologram detaylı fuşya elbisesiyle dikkat çeken sanatçı, konser sırasında antik taş mezarı koruyan güvenlik görevlisine takıldı.

"BÖYLE KORUNDUĞUNU İLK KEZ GÖRDÜM"

Göksel, sahnenin ortasında bulunan antik mezarı koruyan görevliye seslenerek, "İnsanın bu taşı sahnede görünce bir oturası geliyor. Tabii olacak iş değil. Siz burada böyle oturacağınıza, bence kulise sanatçıları uyaran bir yazı asın, daha mantıklı olur. Sizin de işiniz çok zor, taşı koruyorsunuz hem de sanatçılardan. Ama olan oldu, oturan oturdu. Bu konu her yaz gündeme geliyor. Ama böyle korunduğunu ilk kez gördüm" ifadelerini kullandı. Göksel'in bu esprili yaklaşımı, izleyicilerden alkış aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.